RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ &..

Ο αγαπημένος σε όλους ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής Γιώργος Ρούσσος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Plus, “Dolce Vita” με παρουσιάστρια τη Ζώη Αυγουστή.  

Με το γνωστό του χιούμορ και κεφάτος όπως πάντα, ο Γιώργος Ρούσσος μίλησε για όλα και αποκάλυψε πώς ήρθε στη Κύπρο, τι λένε οι άντρες μεταξύ τους, ποια είναι η σχέση του σήμερα με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, αλλά και  πότε θα παντρευτεί! «Για λίγα μόρια δεν πέρασα δημοσιογραφία στην Αθήνα, αλλά φιλολογία στην Κύπρο! 

Ήταν το 1996 και η μαμά μου έβλεπε όλα όσα συναίβεναν στο νησί εκείνο το καλοκαίρι και μου είχε πει «δεν πιστεύω να πας!» της απάντησα πως φυσικά και θα ερχόμουν. Ήρθα και μου ταίριαξαν πάρα πολύ οι ρυθμοί της Κύπρο. Έχω φτάσει πια στο σημείο να πηγαίνω Ελλάδα διακοπές και να θέλω μετά από μερικές μέρες να επιστρέψω εδώ. Δεν σκέφτηκα ποτέ να πάω στην Αθήνα για δουλειά, παρόλο που μου είχε γίνει συγκεκριμένη πρόταση από κανάλι εκεί. Δεν ήθελα να πάω σε ένα σύστημα που δεν είναι αξιοκρατικό!» «Νιώθω αμήχανα να παρακολουθήσω δική μου εκπομπή, δεν έχω γραψεί ποτέ δική μου εκπομπή για να την δω μετά, ντρέπομαι» παραδέχτηκε ο Γιώργος Ρούσσος!  
Τι συζητάνε οι άντρες μεταξύ τους;  Ο Γιώργος Ρούσσος μίλησε ειλικρινά:«Συγνώμη κορίτσια που θα σας απογοητεύσω αλλά δεν μιλάμε για εσάς! Μιλάμε για ποδόσφαιρο, αθλήματα και για γυναίκες, αλλά όχι τις δικές μας ...τις άλλες», διευκρίνησε με χιούμορ ο παρουσιαστής.  Ο Γιώργος Ρούσσος αποκάλυψε επίσης, πότε σκοπεύει να παντρευτεί. «Το ξεχωριστό που έχει η Νατάσα είναι ότι με προσέχει πολύ, με φροντίζει πάρα πολύ, έχει την έννοια μου για τη δουλειά μου. Είναι ευθείς ίσιως άνθρωπος και λέει πράγματα που εγώ δεν τολμώ να παραδεχτώ . Όταν έρθει ένα παιδί θα παντρευτούμε, είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας!» 
Όσο για το αν κρατάει φιλικές σχέσεις με τις πρώην κοπέλες του, αλλά και για το ποια είναι η σχέση του σήμερα με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους, ο Γιώργος Ρούσσος ξεκαθάρισε πως: «Με τις προηγούμενες μου σχέσεις δεν έχω φιλικές επαφές, απλά με τη Χριστιάνα έχουμε μια καλή επαγγελματική σχέση, αλλά δεν είμαστε φίλοι. Εννοείτε βέβαια, πως δεν χωρίσαμε άσχημα, αλλά δεν το θεωρώ πολύ σωστό να λες τα γκομενικά σου με τις πρώην σου».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ