RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΚΙ ΟΛΑΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ - ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ - ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Λευκωσία 2013: Η Ελένη Κολάνη, 19 ετών από τη Σια κι ο Λοΐζος Μαρκαντώνης, 20 ετών από τον Κόρνο, ήταν τα θύματα ενός  θανατηφόρου που συνέβη τα ξημερώματα του τότε Σαββάτου στο δρόμο Αλάμπρας- Λυμπιών, παρά τη βιομηχανική περιοχή Αλάμπρας.   

Η είδηση του τροχαίου "πάγωσε" στην κυριολεξία ολόκληρη την Κύπρο. Οι δύο νέοι  επέστρεφαν από συνάθροιση όταν συνέβη το δυστύχημα, προφανώς λόγω υπερβολικής ταχύτητας. 
ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ

Το όχημα προσέκρουσε σε προστατευτικό επιτοίχισμα και ανατράπηκε σε χωράφι για να μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.   Το αυτοκίνητο εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα μέλη της Αστυνομίας ενώ βρίσκονταν σε περιπολία στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, βλέποντας από μακριά τη φωτιά.   Για να πιστοποιηθεί η ταυτότητα των δυο θυμάτων χρειάστηκε να επιστρατευθεί η μέθοδος του DNA, αφού λόγω των εγκαυμάτων που υπέστησαν, ήταν αδύνατη η επίσημη αναγνώρισή τους. Δύο άγγελοι δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Οι φίλοι και συγγενείς ακόμα δεν μπορουν να πιστέψουν πως έχασαν τόσο άδικα τα δύο αυτά παιδιά. "RIP, Δεν σε ξαχνάμε, Miss You μερικά από τα μηνύματα που από χθες ανεβάζουν οι δικοί τους άνθρωποι...  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ & ΟΧΙ ΜΟΝΟ