RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

"ΕΡΧΕΤΑΙ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ....

Έγιναν πολλές συζητήσεις αν ήταν πραγματικότητα ή απλά φήμες. Τελικά, ο πύργος που θα κατασκευάσει η εταιρεία Pafilia στον παραλιακό της Λεμεσού αποτελεί πραγματικότητα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το allaboutlimassol, πολύ σύντομα αναμένεται να γίνει και η επίσημη παρουσίαση του έργου, το οποίο από μικτής χρήσης, δηλαδή γραφεία και διαμερίσματα, έχει μετατραπεί πλέον σε ένα καθαρά οικιστικό project.  Πέραν της αναμενόμενης επίσημης παρουσίασης του, ο πύργος της Pafilia (ο οποίος θα «ανέβει» στους 36 ορόφους), «εμφανίζεται» πλέον και σε αρκετές διεθνείς ιστοσελίδες πωλήσεων ακινήτων και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη πωληθεί κάποια διαμερίσματα.  
Μια από τις ιστοσελίδες αυτές είναι και η realestatepropertylistings.eu η οποία κάνει εκτενή αναφορά στις λεπτομέρειες του έργου, για τα προσφερόμενα διαμερίσματα, αλλά και τους χώρους ψυχαγωγίας, όπως εστιατόρια, καφετέριες, γυμναστήριο, πισίνες και κέντρου ευεξίας. Όσον αφορά  το οικιστικό κομμάτι σύμφωνα με όσα αναφέρονται, θα υπάρχουν συνολικά 84 διαμερίσματα, 34 εξ αυτών των 2 υπνοδωματίων, 44 των 3 υπνοδωματίων, 5 διπλά και ένα τριώροφο στην κορυφή του πύργου.  Μέσα από την ιστοσελίδα, μπορεί κάποιος να πάρει και μια γεύση από τις προσφερόμενες τιμές των διαμερισμάτων. Σε αυτήν διατίθεται προς πώληση ένα διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων το οποίο κοστολογείται στο €1,726,000.  Πηγή: allaboutlimassolΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ