RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

OMG: ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΕΠΠΟ...

Η επιδείνωση της υγείας του είναι μεγάλη και δυστυχώς δεν κρίνεται αναστρέψιμη Μάχη για τη ζωή δίνει στην Εντατική του νοσοκομείου Θριάσιο ο Βαγγέλης Πέππος που ξυλοκοπήθηκε χωρίς έλεος την περασμένη Κυριακή από μπράβους σε κέντρο διασκέδασης στη Μύκονο.    

Ο 31χρονος Κύπριος συμπληρώνει το πέμπτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, ωστόσο η έκβαση της υγείας του πλέον δεν αφήνει περιθώριο για αισιοδοξία στους θεράποντες ιατρούς.  

Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις του ασθενούς κρίθηκαν βαριές εξαρχής. 

                        ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 

Ο άτυχος άνδρας υποβλήθηκε σε επέμβαση από τους νευροχειρουργούς του νοσοκομείου, ωστόσο η κατάστασή του δεν διαμορφώθηκε προς το καλύτερο τα επόμενα δύο 24ωρα. Παρά ταύτα, η σταθερότητα της κρίσιμης κατάστασης εκτιμήθηκε ως μικρή αλλά θετική ένδειξη για τους γιατρούς.  Πλέον όμως η εικόνα έχει αλλάξει. Κατά πληροφορίες, οι νεότερες απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα αποτύπωσαν με τον πιο μελανό τρόπο την κατάσταση για τον 31χρονο ασθενή. Η επιδείνωση της υγείας του είναι μεγάλη και δυστυχώς δεν κρίνεται αναστρέψιμη.
 Ο Άγγελος Λίόσης, διοικητής του Θριάσιου Νοσοκομείου της Ελευσίνας όπου νοσηλεύεται, δήλωσε σήμερα το πρωί στο ΚΥΠΕ ότι ο ασθενής παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, υπό πλήρη καταστολή, και «σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση».
protothema ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ