RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ EUROVISION - ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ... ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΙΑ

Σάλο έχει προκαλέσει ένα δημοσίευμα της Corriere della Sera που αφήνει να εννοηθεί ότι οι τρεις τενόροι του συγκροτήματος “Il volo” είναι κοπρολάγνοι!   

Η ιταλική εφημερίδα επικαλείται δηλώσεις υπευθύνων ξενοδοχείου στην Ελβετία και μεταφέρει αποσπάσματα από δημοσιεύματα του ελβετικού Τύπου, σύμφωνα με τα οποία τα μέλη του συγκροτήματος που κατέκτησε την τρίτη θέση στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, έκαναν... γυαλιά καρφιά τα δωμάτια ξενοδοχείου στο Λοκάρνο.  

Όπως καταγγέλλουν οι αρμόδιοι του ξενοδοχείου, οι τρεις τενόροι κατέστρεψαν τα δωμάτια, πέταξαν τα διακοσμητικά στο δάπεδο, έριξαν το στρώμα κάτω από το κρεβάτι, ενώ έκαναν παράπονα για την μοκέτα που κάλυπτε το δάπεδο.  Και εκτός από τα παραπάνω, κατηγορούνται ότι ούρησαν στο δάπεδο του μπάνιου, αλλά και “άλειψαν με κόπρανα τον τοίχο”!  
Σύμφωνα, πάντως, με τον ένα από τα μέλη του συγκροτήματος, Τζανλούκα Τζινόμπλε, οι καταγγελίες δεν είναι αληθείς και όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter: “Αυτή η είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα”, ενώ σε δεύτερο μήνυμά του έγραψε:”«Παναγία μου τι κόσμος ζηλιάρης”.  Την ίδια ώρα, ο αρμόδιος για το γραφείο Τύπου του συγκροτήματος, Ντανίλο Τσότι, δήλωσε: “Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν τους άρεσε η μοκέτα. Ανάμεσα σε αυτούς υπάρχει κάποιος που υποφέρει από αλλεργίες. Ήταν ένα δυσάρεστο επεισόδιο, που οδήγησε σε παρεξήγηση. Απορρίπτω κατηγορηματικά ότι μπορεί να κατέστρεψαν κάτι με πρόθεση”.  “Οι “Il Volo” δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Είναι ευγενικά παιδιά. Επί έξι χρόνια γυρίζουμε τον κόσμο και συχνά μένουμε σε Bed&breakfast όπου δεν υπάρχει ούτε τηλεόραση και δεν έχουν διαμαρτυρηθεί για τίποτα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκονταν στην Ελβετία και ένα από τα παιδιά είναι αλλεργικά στη μοκέτα. Γνωρίζοντας ότι η αλλεργία μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα επιλέξαμε να αλλάξουμε ξενοδοχείο. Ίσως οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου προσεβλήθησαν”, εξήγησε ο Τσότι.  Ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος τόνισε πως ο ελβετικός ραδιοφωνικός σταθμός που μετέδωσε την είδηση ζήτησε συγγνώμη επισημαίνοντας πως οι παραγωγοί του έπεσαν θύμα φάρσας.newsitΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ