RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ?

Σοκάρει για μία ακόμη φορά την κοινή γνώμη ο «πατέρας» που πήρε τα παιδιά του από την αγκαλιά της μητέρας και το σπίτι τους στη Λεμεσό και τα μετέφερε στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας – Σε απόγνωση εδώ και 2,5 μήνες η μητέρα – Οι εικόνες, το βίντεο ντοκουμέντο και τα ηχητικά που έφερε στο φως το MEGA καταδεικνύουν τα όσα τραγικά βιώνουν τα δύο αδελφάκια στη Συρία

Ο άνθρωπος αυτός, που θέλει να ονομάζεται πατέρας, απήγαγε τα δύο παιδιά του και από τον Ιούνιο που μας πέρασε τα κρατά μακριά από τη μητέρα τους και τη θαλπωρή του σπιτιού τους, ζητώντας ως λύτρα το ποσόν των 5 χιλιάδων ευρώ για να τα αφήσει να επιστρέψουν στην Κύπρο.
Το βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε απόψε στο φως μέσα από το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων το MEGA αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Ο Σύρος δεν δίστασε να πει στη μητέρα των παιδιών του ότι αυτά έπεσαν θύματα βομβιστικής επίθεσης και είναι νεκρά. Για να την πείσει μάλιστα ότι τα μωράκια της δε βρίσκονται πια στη ζωή, ο άκαρδος «πατέρας» σκέπασε με άσπρο σεντόνι, το οποίο περιέλουσε με κόκκινη μπογιά, για να «αποδείξει» ότι η 5χρονη κόρη του είναι νεκρή.
Σοκ προκαλεί και η φωτογραφία που απεικονίζει τον 6χρονο να κρατά στα χέρια του όπλο.
Η 36χρονη μητέρα του 5χρονου κοριτσιού και του 6χρονου αγοριού βρίσκεται σε απόγνωση, επιθυμώντας απλώς να σφίξει ξανά στην αγκαλιά της τα δύο της παιδιά. Εναντίον του 31χρονου πατέρα εκκρεμεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ωστόσο το σενάριο σύλληψης του θεωρείται απομακρυσμένο επί του παρόντος, καθώς ο ίδιος και τα παιδιά βρίσκονται στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας.cyprustimes ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ