RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΠΡΟΣ: ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ....

Χρυσοπληρώνουν.... οι Κύπριοι προκειμένου να φέρουν έναν ή και δύο καλλιτέχνες για να τραγουδήσουν στο γάμο τους... Έγινε βλέπετε της μόδας.

Τα τελευταία κρούσματα όμως είναι άκρως προκλητικά αφού... κάποιοι "μάνατζερ" βρήκαν τρόπο να... τα τρώνε απ τους νεόνυμφους εύκολα και χωρίς να τους παίρνει και κανείς χαμπάρι. 
Πρόσφατο παράδειγμα ζευγάρι από Κύπρο το οποίο για το γάμο του επέλεξε να τραγουδήσουν όχι ένας αλλά... δύο Κύπριοι καλλιτέχνες οι οποίοι εκτός από την "ταρίφα" τους ο.... δαιμόνιος μάνατζερ αποφάσισε να χρεώσει επιπλέον έξτρα εισιτήρια (δήθεν θα τους έφερνε από την Ελλάδα ενώ είναι μόνιμοι κάτοικοι εδώ και ήταν το συγκεκριμένο διάστημα στο νησί) και... το τραγικότερο ο γαμπρός πλήρωσε και το ξενοδοχείο που υποτίθεται θα έμεναν. 
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο γάμος έγινε στη Λεμεσό ενώ ο καλλιτέχνης έχει σπίτι 25 λεπτά από την πόλη και... ο μάνατζερ για να τσεπώσει περισσότερα ευρώπουλα έβαλε στο συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δύο πλευρές και μια διανυκτέρευση αξίας 150 ευρώ. Λίγα από δω, λίγα από εκεί τελικά τους έκατσε ο κούκος αηδόνι αφού τα συνολικά έξοδα για τους σταρ της βραδιάς ήταν... σχεδόν 5,000.. Άρα Κύπριοι μελλόνυμφοι, προσοχή... Τα μάτια σας.... 124.  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ