RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ...

Πάφος: Ένας 27χρονος από τη Γεωργία, μόνιμος κάτοικος Πάφου, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με τραύμα από πυροβόλο όπλο και η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.   

Το επεισόδιο συνέβη σε περιοχή της Κάτω Πάφου, παρά το Mall, χθες βράδυ υπό συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία.  Οι Αρχές ενημερώθηκαν από πολίτες για συμπλοκή ατόμων στην περιοχή και για ύπαρξη ενός τραυματία. Όταν κλιμάκιο της Αστυνομίας έφθασε στη σκηνή, εντόπισε μόνο τον 27χρονο, να είναι τραυματίας μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στην περιοχή του μηρού και των γεννητικών οργάνων.  
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του, αν και σοβαρή, είναι εκτός κινδύνου.  Σε κατάθεση του στους εξεταστές της υπόθεσης ο 27χρονος τραυματίας δεν εμφανίζεται ιδιαίτερα διαφωτιστικός για το τί συνέβη, αφού υποστηρίζει ότι ο ίδιος απλώς περνούσε από την περιοχή με το αυτοκίνητο του, είδε τη συμπλοκή και κατέβηκε να δει τί συμβαίνει, όταν και δέχθηκε τον πυροβολισμό χωρίς να αντιληφθεί κάτι συγκεκριμένο.   Οι Αρχές διερευνούν υπόθεση απόπειρας φόνου και συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό των δραστών, των ατόμων που μετείχαν στη συμπλοκή και των αιτίων που την προκάλεσαν..philenews. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ