RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: Ο ΑΝΕΜΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΣΚΟΝΗ - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ...

Με αυξημένα τα ποσοστά σκόνης και σήμερα Πέμπτη αλλά ευτυχώς όχι στα επίπεδα των προηγούμενων ημερών.

Είχαμε αρκετή αλλά ήτανε πιο κάτω..Όπως έφυγε εχθές το απόγευμα σήμερα επανήλθε πίσω λόγω ανέμου ενώ στα δυτικά επειδή δεν ήταν ευνοικός ο άνεμος δεν έφτασε μέχρι εκεί.
Πιο χαμηλά τα ποσοστά εκεί..
Η σκόνη όμως θα παραμείνει στην περιοχή μας όπου και θα μας επηρεάζει και τις επόμενες ημέρες ενώ σήμερα δεν περίμενα τέτοιες ποσότητες.

Συνεχίζουμε και τις επόμενες ημέρες να επηρεαζόμαστε από θερμές έως πολύ θερμές αέριες μάζες με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμα πολύ υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης πιο φθινοπωρινό σκηνικό αφού συνεχίζουν οι ψυχρές αέριες μάζες να επηρεάζουν αρκετές περιοχές με χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές με καταιγίδες.
Δυστυχώς αυτές οι ψυχρές αέριες μάζες στέλνουν τις πολύ θερμές μάζες στην περιοχή μας..

Κοντεύει το τέλος τους σιγά σιγ.
Υπομονή για αυτήν την εβδομάδα..
Με ηλιοφάνεια η αυριανή ημέρα αλλά με σκόνη στην ατμόσφαιρα και πάλι..Οι άνεμοι συνεχίζουν να παραμένουν πολύ ασθενείς τις πρωινές ώρες αλλά δεν ενισχύονται και ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά για αυτό και δεν καθαρίζει εύκολα η ατμόσφαιρα από τη σκόνη ενώ λειτουργά σαν βοηθητικός μοχλός.
Θερμοκρασία στους 40(39) βαθμούς στη Λευκωσία,στους 33(31) στη Πάφο και στους 35 στη Λεμεσό(35),Λάρνακα(33) ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου..Παρένθεση οι σημερινές θερμοκρασίες 10/9..
Στους 31-32 στα ημιορεινά και στους 28 στα ορεινά.Στο Τρόοδος στους 26 βαθμούς.
Αυξημένη υγρασία τις αυγινές ώρες από 50 έως 70% ενώ τις μεσημεριανές ώρες από 25 έως 50%..Όχι ιδιαίτερα αυξημένη.
Ασθενής πίεση 1010-1012hpa

Για τη Αφρικάνικη σκόνη που λένε συνέχεια στα κανάλια σαν να είναι το τέλος του κόσμου δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό..
Ήπιας μορφής όπου δεν συντρέχει λόγω ανησυχίας..
Θα δω περισσότερα στοιχεία και θα σας ενημερώνω όσο πιο σωστά γίνεται χωρίς να υπάρχει πανικός..ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ