RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΡΙΑ ΠΑΜΠΑΚΑ - ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΑΕΙ... ΣΥΝΝΕΦΟ ΤΟΤΕ....

Η καυτή και πάντα εντυπωσιακή Μαρία Παμπακά γράφει το ημερολόγιο της στο ShowTime-cy και αυτοαποκαλύπτεται. Κάθε Δευτέρα οι προσωπικές της εξομολογήσεις αποκλειστικά στο ShowTime-cy... 

 Απλά δεν σε γουστάρει. Ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις του εαυτού σου, είναι να μένεις κολλημένος/η και να μην παραδέχεσαι την πραγματικότητα. 

Σου στέλνει μήνυμα ή σε παίρνει τηλέφωνο ή σε παίρνει αγκαλιά ή κάνει κάτι που σου προκαλεί να έχεις ελπίδες ότι σε θέλει. Και χάνεται, εξαφανίζεται, σιωπή. Και μετά ξαφνικά εμφανίζεται τα ξεχνάς όλα και πάλι τα ίδια. Ναι, όχι, ναι όχι. Μια ζέστη μια κρύο και ξανά από την αρχή. 
Σε κάποια φάση κουράζεσαι και καταλαβαίνεις τι γίνεται στα αλήθεια, τα βάζεις με τον εαυτό σου και για τον χρόνο που έχασες. 
Η ζωή είναι πολύ μικρή. Ανοίξτε τα μάτια σας και μην παραμυθιάζεστε, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Υπάρχουν κάποια σημάδια στην συμπεριφορά του/της που σας δείχνουν ότι απλά δεν σας γουστάρει. 


Το ημερολόγιο της πιο καυτής και εντυπωσιακής Κύπριας Μαρίας Παμπακά κάθε Δευτέρα ΜΟΝΟ στο ShowTime-cy

 
1) Χρόνος ανταπόκρισης σε μήνυμα ή κλήση. Μπορεί να έχει πολλές δουλειές και τρεχάματα αλλά σίγουρα είχε χρόνο για ένα μήνυμα. Πόση ώρα θες να γράψεις «Έχω δουλειά τώρα, θα σε πάρω μετά»; Μισό λεπτό; Όταν ο άλλος σε θέλει όταν βλέπει το όνομα σου στην οθόνη του κινητού του θα απαντήσει ακόμη και αν έχει 1000 υποχρεώσεις. 
 2) Έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτή την περίοδο Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, όταν ο/η άλλος/η σε θέλει πραγματικά δεν σας βλέπει σαν μια ακόμη υποχρέωση. Το ζήτημα είναι να χαλαρώνεται μαζί, να τον ξεκουράζεται και να θέλει να σας δει μετά από μια κουραστική μέρα και όχι να σας θυμάται όποτε του κάνει κέφι. 
3) Αυτή την περίοδο δεν θέλω σχέση. Αν σας θέλει πραγματικά δεν θα σας το αναφέρει καν. Αν πετύχεις άτομο που φοβάται την δέσμευση ή δεν ξέρει τι θέλει, το καλύτερο για εσένα είναι να φύγεις μακριά. Τι σημαίνει φοβάται την σχέση; Θα τον κλειδώνεται σπίτι ή θα τον έχετε δεμένο; Απλά προφανώς θέλει να παίζει δεξιά και αριστερά. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. Όπως και να 'χει μην υποτιμάς τον εαυτό σου και μην σπαταλιέσαι στο παιχνίδι ενός άλλου. Μην μπεις στο κόπο να εκδικηθείς ή να μισήσεις τον άλλον, δική στο απόφαση είναι να αλλάξεις παιχνίδι. Παίξε το δικό σου παιχνίδι και γίνε εσύ η κυρίαρχος της ζωής σου και της προσωπική σου ευτυχίας. Π.Σ: Με ψίχουλα δεν χόρτασε ποτέ κανείς.
Kiss.... Τα λέμε την ερχόμενη ΔΕΥΤΕΡΑ εδώ στο ShowTime-cy.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ