RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ" ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Πολύ επικίνδυνο καιρικό φαινόμενο παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στην Κύπρο και κυρίως σε εσωτερικό και ανατολικά-νοτιοανατολικά με μεγάλες ποσότητες σκόνης ερχόμενες από τα ανατολικά μας και συγκεκριμένα από Μέση Ανατολή λόγω χαμηλού βαρομετρικού στην περιοχή..Ευνόησε και ο άνεμος..

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τις ευπαθείς ομάδες διότι θα παρατηρείται και τις επόμενες ώρες αλλά σιγά σιγά θα υποχωρεί..

Πάμε να δούμε το καιρό για την σημερινη ημέρα.

Παρόλο που οι πολύ θερμές αέριες μάζες βρίσκονται πιο νότια μας δεν αλλάζει κάτι και έτσι και αύριο θα επικρατεί αρκετή ζέστη στη περιοχή μας..

Οι ψυχρές αέριες μάζες κινούνται πιο ανατολικά για αυτό και ευνοείται θερμό ρεύμα αέρα στο να μας επηρεάζει(χάρτης 1-2-3) και θα συνεχίζει να μας επηρεάζει μέχρι και τις 15/9 μέχρι στιγμής. Όσο αφορά την σκόνη να πω την αλήθεια αύριο περίμενα να μας επηρεάζει αύριο ερχόμενη από τα δυτικά..Βασικά δεν το περίμενα ότι το χαμηλό στη Μέση Ανατολή να έφερνε τόσες μεγάλες ποσότητες.
Έτσι και αύριο κατά διαστήματα θα παρατηρείται σκόνη αλλά δεν πιστεύω σε έτσι μεγάλες ποσότητες..
Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα το παρακολουθώ και αναλόγως θα ενημερώνω.

Ηλιοφάνεια με παροδική σκόνη και λίγες νεφώσεις στα ορεινά με πολύ ασθενείς ανέμους τις πρωινές ώρες από 0 έως 2 μποφώρ το πολύ ενώ από το μεσημέρι δεν φαίνονται να ενισχύονται ιδιαίτερα και θα είναι στα 2 με 3 μποφώρ..Ασθενείς άνεμοι μας κάνουν να νιώθουμε περαιτέρω την ζέστη.
Θερμοκρασία στους 40-41 βαθμούς στη Λευκωσία(πολύ πιθανόν τοπικά και 42),στους 33-34 στα δυτικά,στους 35 στα νότια και στους 36 στα ανατολικά-νοτιοανατολικά.
Στους 30 βαθμούς στα ημιορεινά,στους 29 στα ορεινά και στους 26 στο Τρόοδος.
Πέφτει η υγρασία και θα είναι από 30 έως και 60% τις αυγινές ώρες και από 25 έως 50% τις μεσημεριανές ώρες.
Ασθενής χαμηλή πίεση 1006-1007hpa

Χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή την Τετάρτη με πιθανή μικρή πτώση την Πέμπτη.Μέχρι και τις 15/9 φαίνεται ζεστός ο καιρός.ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ