RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ?

Με ανακρίσεις και λήψεις καταθέσεων δίνεται συνέχεια από την Αστυνομία, στη σοκαριστική υπόθεση που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας, με το νεκρό βέφος που βρέθηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών εντός του κτιρίου του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.  

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, η σημερινή μέρα είναι καθοριστική ως προς τις έρευνες για διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες βρέθηκε το βρέφος κάλαθο του νεκροτομείου.  Mιλώντας στο "Μέρα Μεσημέρι"  ο κ. Αγγελίδης, ανέφερε λαμβάνονται καταθέσεις από το προσωπικό του νεκροτομείου αλλά και από άλλους εργαζόμενους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας που πιθανόν να γνωρίζουν κάτι σχετικά με την υπόθεση, ενώ στα χέρια των ανακριτών βρίσκεται και το υλικό του κλειστού κυκλώματος.  Κύριο ερώτημα σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου, είναι ποιός ή ποιοί τοποθέτησαν το βρέφος στον κάλαθο αλλά και το ποιοί γνωρίζουν τι συνέβη.  Επιπλέον, ο κ. Αγγελίδης, ανέφερε ότι σχετικά με την ανάκριση, χθες, νεκροτόμου και κλητήρα, ύστερα από εξέταση υλικού από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, αξιολογείται το περιεχόμενο. 
Εξετάζεται από την Αστυνομία και το ενδεχόμενο να έβαλαν εσκεμμένα το νεκρό βρέφος στον κα΄δο σκουπιδιών.   Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα (οκτώ μηνών) σε ιδιωτική κλινική στις 30 Αυγούστου και δύο μέρες μετά απεβίωσε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα.  Το περασμένο Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, οι ιατροδικαστές Ελένη Αντωνίου και Αγγελική Παπέττα διενήργησαν νεκροτομή επί της σορού του στο Γενικό Νοσοκομείου Λευκωσίας, προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη αποτυχημένη κύηση της μητέρας.  Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε συνεννόηση με τους γονείς αποφάσισαν όπως το νεκρό βρέφος ταφεί στο κοιμητήριο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ωστόσο, οι γονείς δεν  είχαν παραλάβει το πιστοποιητικό θανάτου του βρέφους, αλλά ούτε και το νοσοκομείο μερίμνησε για την ταφή του.  Το νεκρό νεογνό εντοπίστηκε χθες σε κάλαθο αχρήστων στο θάλαμο του νεκροτομείου.  Η ταφή του βρέφους θα γίνει σήμερα.ΑNT1WO ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ