RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΝΥ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ & ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...

020915092904_4884.jpgΕξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του φρικιαστικού εγκλήματος που συγκλόνισε τον περασμένο Μάιο το πανελλήνιο, τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ, από τον ίδιο της τον πατέρα.

Όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος της μητέρας, κ.Σταύρος Γεωργίου, εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ότι υπήρχε πάνω σε κηλίδα αίματος της μικρής, γενετικό υλικό του Νικολάι (Βούλγαρος φίλος του πατέρα) και ενός ακόμα προσώπου.

Η μητέρα της Άννυ μέσα από τη φυλακή παραδέχεται ότι: «Οι μέρες περνούν δύσκολα… Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έγινε… Μετάνιωσα που άφησα το παιδί μου» και δηλώνει για τον παιδοκτόνο: «Εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω. Έχω μεγαλώσει με αυτόν τον άνθρωπο. Πώς να πιστέψω ότι έχει κάνει όλα αυτά τα πράγματα;».
Η ίδια προσθέτει ότι ο πατέρας της Άννυ αγαπούσε πολύ τη μικρή, την φρόντιζε, όταν χώριζε το ζευγάρι αυτός πήγαινε στη Βουλγαρία για να τη δει, της έπαιρνε παιχνίδια και γλυκά και η μικρή από τη μεριά της «τον έβλεπε σα θεό».

«Αυτοί οι δύο γνωρίζουν την αλήθεια (σ.σ ο πατέρας της Άννυ και ο Νικολάι). Αυτά που είπαν δεν τα πιστεύω, δεν μπορώ. Ο Νικολάι έχει πει πολλά ψέματα, αυτό είναι σίγουρο» πρόσθεσε.
Η μητέρα επέμεινε ότι «τον Νικολάι δεν τον πιστεύω με τίποτα» και πως «ένας από τους δύο θα έκανε το έγκλημα ή και οι δύο μαζί. Αφού μαζί ήταν. Απλά μόνος του (σ.σ ο πατέρας) δεν μπορεί να κάνει τέτοιο πράγμα. Με μάλωνε για το παιδί».
Τέλος, δήλωσε πως πιστεύει ότι το παιδί της ζει, περιμένει να της πουν ότι το βρήκανε και πως δεν μπορεί να φανταστεί ότι αυτός ο άνθρωπος που φρόντιζε τόσο πολύ το παιδί του, μπόρεσε να κάνει τέτοιο κακό.star ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ