RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ανησυχίες εκφράζουν συγγενικά του πρόσωπα! - Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την δράση του 41χρονου δημοσιογράφου ο οποίος είχε συλληφθεί για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, την περασμένη Κυριακή. 

Στα αρχεία του 41χρονου εντοπίστηκαν φωτογραφίες παιδιών σε σεξουαλικές πράξεις. Πρόκειται για  αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 10 ετών και άνω τα οποία φαίνεται να διαμένουν στο εξωτερικό και όχι στην Κύπρο.   Μιλώντας στην εκπομπή του Παναγιώτη Δημόπουλου «Καλημέρα Κύπρος» στο ραδιόφωνο του ΛΟΓΟΥ 101,1, ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ανδρέας Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι  σε δύο μέρες θα ανοίξουν όλα τα αρχεία του υπόπτου.   Ο εντοπισμός του έγινε κατορθωτός όταν ο ύποπτος επιχείρησε να προωθήσει τις σχετικές φωτογραφίες σε άλλο πρόσωπο και διερευνάται το κατά πόσο αυτό θα γινόταν με την καταβολή αμοιβής.   Συγκλονιστική είναι επίσης η πληροφορία ότι αμέσως μετά τη σύλληψη του, συγγενικά πρόσωπα του υπόπτου μετέβησαν στην αστυνομία και ζητούσαν να δουν το φωτογραφικό υλικό καθώς εξέφρασαν φόβους και ανησυχίες ότι ενδεχομένως οι φωτογραφίες να αφορούσαν και δικά τους παιδιά. Ωστόσο οι αρχές δεν επέτρεψαν την πρόσβαση στο υλικό.   Ο κ. Αναστασιάδης διαβεβαίωσε επίσης ότι το κατάστημα παιδικού ρουχισμού με το οποίο φαίνεται να σχετίζεται o 41χρονος, ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο και ο ίδιος δεν έχει καμία εμπλοκή στην επιχείρηση.  Παρ’ όλα αυτά, το κατάστημα ερευνήθηκε χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε..lovemyall.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ
Στα αρχεία του 41χρονου εντοπίστηκαν φωτογραφίες παιδιών σε σεξουαλικές πράξεις. Πρόκειται για  αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 10 ετών και άνω τα οποία φαίνεται να διαμένουν στο εξωτερικό και όχι στην Κύπρο.

Μιλώντας στην εκπομπή του Παναγιώτη Δημόπουλου «Καλημέρα Κύπρος» στο ραδιόφωνο του ΛΟΓΟΥ 101,1, ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ανδρέας Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι  σε δύο μέρες θα ανοίξουν όλα τα αρχεία του υπόπτου.

Ο εντοπισμός του έγινε κατορθωτός όταν ο ύποπτος επιχείρησε να προωθήσει τις σχετικές φωτογραφίες σε άλλο πρόσωπο και διερευνάται το κατά πόσο αυτό θα γινόταν με την καταβολή αμοιβής.

Συγκλονιστική είναι επίσης η πληροφορία ότι αμέσως μετά τη σύλληψη του, συγγενικά πρόσωπα του υπόπτου μετέβησαν στην αστυνομία και ζητούσαν να δουν το φωτογραφικό υλικό καθώς εξέφρασαν φόβους και ανησυχίες ότι ενδεχομένως οι φωτογραφίες να αφορούσαν και δικά τους παιδιά. Ωστόσο οι αρχές δεν επέτρεψαν την πρόσβαση στο υλικό.

Ο κ. Αναστασιάδης διαβεβαίωσε επίσης ότι το κατάστημα παιδικού ρουχισμού με το οποίο φαίνεται να σχετίζεται o 41χρονος, ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο και ο ίδιος δεν έχει καμία εμπλοκή στην επιχείρηση.

Παρ’ όλα αυτά, το κατάστημα ερευνήθηκε χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή. - See more at: http://www.lovemyall.com/?wp=news-details-astinomia&npid=AE9A360005D458AB001CAA0A2F755C30#sthash.7npNY2AB.dpufΣτα αρχεία του 41χρονου εντοπίστηκαν φωτογραφίες παιδιών σε σεξουαλικές πράξεις. Πρόκειται για  αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 10 ετών και άνω τα οποία φαίνεται να διαμένουν στο εξωτερικό και όχι στην Κύπρο.   Μιλώντας στην εκπομπή του Παναγιώτη Δημόπουλου «Καλημέρα Κύπρος» στο ραδιόφωνο του ΛΟΓΟΥ 101,1, ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ανδρέας Αναστασιάδης αποκάλυψε ότι  σε δύο μέρες θα ανοίξουν όλα τα αρχεία του υπόπτου.   Ο εντοπισμός του έγινε κατορθωτός όταν ο ύποπτος επιχείρησε να προωθήσει τις σχετικές φωτογραφίες σε άλλο πρόσωπο και διερευνάται το κατά πόσο αυτό θα γινόταν με την καταβολή αμοιβής.   Συγκλονιστική είναι επίσης η πληροφορία ότι αμέσως μετά τη σύλληψη του, συγγενικά πρόσωπα του υπόπτου μετέβησαν στην αστυνομία και ζητούσαν να δουν το φωτογραφικό υλικό καθώς εξέφρασαν φόβους και ανησυχίες ότι ενδεχομένως οι φωτογραφίες να αφορούσαν και δικά τους παιδιά. Ωστόσο οι αρχές δεν επέτρεψαν την πρόσβαση στο υλικό.   Ο κ. Αναστασιάδης διαβεβαίωσε επίσης ότι το κατάστημα παιδικού ρουχισμού με το οποίο φαίνεται να σχετίζεται o 41χρονος, ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο και ο ίδιος δεν έχει καμία εμπλοκή στην επιχείρηση.  Παρ’ όλα αυτά, το κατάστημα ερευνήθηκε χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.    Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή. - See more at: http://www.lovemyall.com/?wp=news-details-astinomia&npid=AE9A360005D458AB001CAA0A2F755C30#sthash.7npNY2AB.dpuf