RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

Για ιατρική αμέλεια κάνουν λόγο συγγενείς 69χρονης που απεβίωσε χθες το απόγευμα σε ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία - Προέβησαν σε καταγγελία στην αστυνομία η οποία θα αρχίσει έρευνες -  Αύριο η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 69χρονης - Γιατί τα «ρίχνουν» στους γιατρούς

Νέα υπόθεση περί ιατρικής αμέλειας σε ιδιωτική κλινική στην Λευκωσία βρίσκεται ενώπιον της αστυνομίας, η οποία καλείται να εξακριβώσει κατά πόσο ευσταθεί η καταγγελία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της  Cyprus Times, συγγενείς 69χρονης, που απεβίωσε χθες το απόγευμα, ενώ νοσηλευόταν στην εν λόγω κλινική από τις 16 Σεπτεμβρίου, κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ο θάνατος του αγαπημένου τους προσώπου προέρχεται από ιατρική αμέλεια.
Ο ιατρικός φάκελος της αποθανούσας παραδόθηκε από τη διεύθυνση της κλινικής στην αστυνομία η οποία άρχισε τη διερεύνηση των καταγγελιών.
Αστυνομική πηγή μας ανέφερε ότι στο φάκελο οι ιατροί αναγράφουν ότι η 69χρονη αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα ενώ τις τελευταίες ημέρες παρουσίαζε νεφρική ανεπάρκεια και ως εκ τούτου ο θάνατος της προήλθε από φυσικά αίτια.
Ωστόσο οι συγγενείς της αποθανούσας ισχυρίζονται ότι οι ιατροί δε χειρίστηκαν σωστά την περίπτωση της 69χρονης, διαπιστώνοντας σειρά λαθών.
Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να λάβουν καταθέσεις τόσο από τους συγγενείς της 69χρονης όσο και από το ιατρικό προσωπικό της ιδιωτικής κλινικής που την παρακολουθούσε.
Ωστόσο, φως στην υπόθεση θα ρίξει και η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 69χρονης η οποία θα διενεργηθεί αύριο στην παρουσία του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη ο οποίος θα εκπροσωπήσει την οικογένεια.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ