RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

OMG: 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΠΟΡΝΟ ΤΑΙΝΙΑ

Προσέφεραν 1.000.000 στην νταντά του Μπεν Άφλεκ για να παίξει σε πορνό παρωδία του Μπάτμαν Αν πει το «ναι» θα υποδυθεί την «Batwoman» την ώρα που οι φήμες για την σχέση της με τον ηθοποιό οργιάζουν 

​Από μια άσημη νταντά σε πρόσωπο της επικαιρότητας κατέλεξε η Κριστίν Ουζόνιαν, η γυναίκα που όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, φέρεται να διατηρεί δεσμό με τον Μπεν Άφλεκ μετά το διαζύγιο του από την Τζένιφερ Γκάρνερ, με την οποία ήταν παντρεμένος δέκα χρόνια και απέκτησε τρία παιδιά.
spl894551_001.jpg
Η Ουζόνιαν η οποία για ένα διάστημα υπήρξε νταντά των παιδιών του και απολύθηκε μόλις η 43χρονη Γκάρνερ διαπίστωσε πως κάτι «παίζει» με την 28χρονη και τον 42χρονο πρώην σύζυγό της, δέχτηκε σύμφωνα με το ΤΜΖ πρόταση, ώστε να πρωταγωνιστήσει σε πορνό παρωδία του «Batman».

(H νταντά)
spl1108385_064.jpg
Η επιλογή της ταινίας διόλου τυχαία δεν είναι, καθώς ο Μπεν Άφλεκ είναι ο νέος «Μπάτμαν», οπότε οι παραγωγοί της ταινίας που φαίνεται να έχουν πολλή φαντασία, έκαναν την… «σύνδεση» και το πήγαν πολλά βήματα παραπέρα.

(Ο Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ)
spl1008309_002.jpg
Μάλιστα η νεαρή νταντά δέχτηκε το αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων προκειμένου να πει το «ναι» στην πορνό παρωδία που θα ονομάζεται «Batman v Superman XXX: An Axel Braun Parody».


Ο ρόλος της Κριστίν θα είναι να υποδυθεί την Batwoman, πρωταγωνιστώντας σε τρεις διαφορετικές σεξουαλικές σκηνές, με τα γυρίσματα να διαρκούν μόλις δυο εβδομάδες.


Δεν ξέρουμε αν η Ουζόνιαν πει το «ναι», αλλά το σίγουρο είναι πως το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την φήμη που πήρε από τον δεσμό της με τον ηθοποιό, αφού όπως αναφέρει η «Page Six» ψάχνει ένα ατζέντη για το Χόλιγουντ και επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει σε reality show.ΣΤΑΡ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ