RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

LIFTING: ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΛΕΜΕΣΟ...

Λεμεσός: Ένα ακόμα έργο που θα συμβάλει καθοριστικά στο λίφτινγκ που επιχειρείται τα τελευταία χρόνια στη Λεμεσό και ιδιαίτερα στην περιοχή του δυτικού παραλιακού μετώπου της πόλης περνά, μετά από αρκετά χρόνια εξαγγελιών και σχεδιασμών, στην υλοποίησή του. 

Η πολυσυζητημένη σύνδεση της παραλιακής λεωφόρου με τη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ είναι πλέον ζήτημα χρόνου αφού τα σχέδια προγραμματίζεται να αρχίσουν να μπαίνουν σε εφαρμογή εντός του τρέχοντος έτους.  Κάποια ζητήματα που είχαν προκύψει από την κατασκευή του δρόμου και αφορούν κυρίως ζητήματα απαλλοτριώσεων και επηρεασμού άλλων ιδιωτικών περιουσιών, έχουν ξεπεραστεί και ο δρόμος για υλοποίηση του έργου είναι πλέον διάπλατος. 
Ήδη το Τμήμα Δημοσίων Έργων προωθεί τις απαραίτητες διαδικασίες ετοιμασίας των σχετικών εγγράφων και το έργο να βγει σε προσφορές μέσα στον ερχόμενο μήνα. Σύμφωνα με τους προγραμματισμούς των αρμοδίων η έναρξη των κατασκευαστικών έργων θα γίνει αρχές του νέου χρόνου. Το δε συνολικό κόστος υπολογίζεται στο 1,8 εκατ. ευρώ.  
Η σύνδεση του δρόμου θα ξεκινά από το ύψος της οδού Κουμανδαρίας και θα φτάνει μέχρι την εκκλησία του Αγίου Αντωνίου όπου είναι και η είσοδος της μαρίνας Λεμεσού. Εκτός των διαπλατύνσεων που θα γίνουν, τα σχέδια προβλέπουν και σειρά άλλων κατασκευών οι οποίες θα αλλάξουν τη μορφή της περιοχή όπως πεζοδρόμιων, οδικό φωτισμό, υπογειοποίηση των υπηρεσιών κοινής ωφελείας και την κατασκευή του αναγκαίου συστήματος αποχέτευσης των όμβριων υδάτων. Θα κατασκευαστεί, επίσης μεγάλος χώρος στάθμευσης. philenews.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ