RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΜΑΡΙΑ ΠΑΜΠΑΚΑ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ GAY ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ & STRAIGHT ΠΟΥ...

Η καυτή και πάντα εντυπωσιακή Μαρία Παμπακά γράφει το ημερολόγιο της στο ShowTime-cy και αυτοαποκαλύπτεται. Κάθε Δευτέρα οι προσωπικές της εξομολογήσεις αποκλειστικά στο ShowTime-cy... 

Πόσο μάγκας μπορεί να είναι ένας "άνδρας" που κάθεται και πίνει τον καφέ του και αντί να ασχολείται με την πάρτι του κράζει έναν ομοφυλόφιλο στο διπλανό τραπέζι.... Σιγά ρε φίλε, ποιος είσαι; Ο Θεός ? 

Είναι λοιπόν δικαίωμα του καθενός να ζει όπως θέλει και οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Μη σου πω πως οι gay έχουν πολύ καλύτερη ερωτική ζωή από εσένα που ούτε πως... να ρίξουν μια γυναίκα δεν σου... βγαίνει.

Το ημερολόγιο της πιο καυτής και εντυπωσιακής Κύπριας Μαρίας Παμπακά κάθε Δευτέρα ΜΟΝΟ στο ShowTime-cy

Το να συζητάμε και να κρίνουμε ή να κατηγορούμε ακόμη δεν είναι δουλειά δική μας. Ας δούμε ο καθένας την δική μας ζωή να κρίνουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς και τα λάθη μας. Πριν μιλήσεις κοίτα τη δική σου καμπούρα, το περιβάλλον σου, τα δικά σου συν και πλην. 
Η ηθική και η αξία ενός ατόμου δεν εξαρτάται απο το τί κάνει στο κρεβάτι του. Έχω γνωρίσει ομοφυλόφιλους, όπου τιμούν περισσότερο τα παντελόνια που φοράνε, ενώ έχω δει straight που τα... ξεφτιλίζουν (τα παντελόνια τους).
Δεν ξέρω ποια είναι η δική σας η άποψη αλλά... δεν μ αρέσει αυτή η προσβλητική στάση σε κανέναν gay.... Γιατί και αυτός άνθρωπος είναι.... Ξέρει να συμπεριφέρεται; Να σέβεται; Να νοιάζεται; Να ακούει; Να συζητάει; Είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ; Και αυτά μετράνε κόσμε.. Και στο κάτω κάτω ο καθένας τη ζωη του..Kiss.... Τα λέμε την ερχόμενη ΔΕΥΤΕΡΑ εδώ στο ShowTime-cy.  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ