RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ - ΔΕΝ ΕΦΤΥΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Οι φωτογραφίες του 59χρονου σταρ με την 24χρονη σύντροφό του, μία ημέρα πριν την φημολογούμενη επίθεση του στην φωτογράφο, Kristi Miller. 

Σε γυναίκα φωτογράφο φέρεται να επιτέθηκε ο κινηματογραφικός «Braveheart», Mel Gibson, όταν εκείνη προσπάθησε να τον απαθανατίσει με την 24χρονη σύντροφό του, Rosalind Ross.
Σύμφωνα με την Kristi Miller, όπως είναι τ'όνομα της φωτογράφου, ο 59χρονος σταρ, την έσπρωξε, την έφτυσε και την αποκάλεσε «σκυλί», όταν εκείνη προσπάθησε να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες, κατά την  έξοδό του, από το Australian Israeli Film Festival.   

Ο Gibson, από τη μεριά του διέψευσε τους ισχυρισμούς της γυναίκας, ισχυριζόμενος ότι όλα αυτά είναι ένα «μεγάλο ψέμμα».  Η Daily Mail, δημοσίευσε φωτογραφίες του κινηματογραφικού σταρ, μαζί με την μελαχρινή σύντροφό του, μία ημέρα πριν την φημολογούμενη επίθεση. Στις φωτογραφίες οι δύο τους φαίνονται, χαμογελαστοί και εύδιαθετοι και τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν. Αφού έκαναν τη βόλτα τους, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, απόλαυσαν το γεύμα τους, σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής.  
Oι κατηγορίες της φωτογράφου, Kristi Miller, έρχονται να προστεθούν σε μία λίστα με σκάνδαλα που αφορούν τον διάσημο ηθοποιό. Το 2010,  η Οξάνα Γκριγκορίεβα, μια Ρωσίδα καλλιτέχνις που διατηρούσε σχέσεις με τον Γκίμπσον από το 2009, έκανε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, προκειμένου να τον κρατήσει μακριά από την ίδια και την κόρη τους Λουτσία.  Σε τηλεφωνικές τους συνομιλίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Gibson ακούγεται να λέει στην μητέρα του παιδιού του: «Με ξεφτιλίζεις με τον ντρόπο που ντύνεσαι! Μοιάζεις με ένα ξαναμμένο γουρούνι που αν έπεφτες θύμα ομαδικού βιασμού, θα ήταν δικό σου λάθος».    Ο Gibson, ζήτησε δημόσια συγγνώμη για όσα είπε στην Γκριγκορίεβα, υπό την επήρρεια του αλκοόλ. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη που έδινε με το αλκοόλ.protothema ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ