RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΦΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ....

Ερωτικές εκτονώσεις παντός τύπου πρόσφερε 50χρονη σε μασατζίδικο που διατηρούσε στη Λάρνακα, χρησιμοποιώντας σα γυναίκα ακόμη και τον 25χρονο γιο της!

Η 50χρονη γυναίκα από την Κίνα δεν φτάνει που είχε μετατρέψει διαμέρισμα σε μασατζίδικο στη Λάρνακα αλλά έντυνε και τον 25χρονο γιο της γυναίκα για να προσφέρει υπηρεσίες!  Όπως διαπίστωσαν οι ανακριτές της υπόθεσης για τις ερωτικές μεταμφιέσεις του χρησιμοποιούσε περούκες, γυναικεία εσώρουχα, ακόμα και πλαστικά στήθη! 

Φώτο αρχείο.
Μεταξύ των στοιχείων που περισυνέλεξαν τα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, είναι και χρηματικό ποσό ύψους 3.500 ευρώ που πιστεύεται ότι αποτελεί έσοδο από την… επιχείρηση.Παραλήφθησαν επίσης και διάφορα ερωτικά όργανα και άλλα βοηθήματα ερωτικών παιχνιδιών… Όπως υποστήριξε ανακρινόμενη η 50χρονη, η επιχείρηση λειτουργούσε από το 2013 και το πελατολόγιο ήταν μεγάλο! Εναντίον των υπόπτων διερευνώνται αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, διατήρηση οίκου ανοχής και αποζήΝ.cyprusΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ