RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ & ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Πέμπτη 27/8/15 Δελτίο καιρού.  Ψυχρές αέριες μάζες αλλά και χαμηλό βαρομετρικό κοντά στην Αγγλία ευνοούν πιο θερμές αέριες μάζες να εισέλθουν στη Μεσόγειο και να επηρεάζουν τις εκεί περιοχές..

Οι πιο θερμές αέριες μάζες θα συνεχίσουν να ανηφορίζουν τις επόμενες ημέρες επηρεάζοντας και περιοχές των Βαλκανίων.Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ευνοήσει λίγο πιο ψυχρές αέριες μάζες να κατηφορίσουν προς την Κύπρο την Κυριακή 30/8 αλλάζοντας το καιρικό σκηνικό με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας.
Πάντως μέχρι και το Σάββατο παραμένουμε στο ίδιο καιρικό σκηνικό με τις πιθανότητες για βροχές να μην υπάρχουν.

Με ηλιοφάνεια η αυριανή ημέρα χωρίς να αποκλείονται τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά.
Πολύ ασθενείς οι άνεμοι τις πρωινές ώρες 1 με 2 μποφώρ το πολύ με ενίσχυση από το μεσημέρι στα 2-3 μποφώρ ενώ από τα νότια παράλια μέχρι τα ανατολικά θα έχουμε και 4 μποφώρ.
Εξασθενούν από αργά το βράδυ μετά τις 2..
Θερμοκρασία στους 36 βαθμούς στη Λευκωσία,στους 31 στη Πάφο,στους 33 στη Λεμεσό και στους 34 στη Λάρνακα και Παραλίμνι..Στους 29 στα ημιορεινά και στους 25 στα ορεινά ενώ στο Τρόοδος στους 22 βαθμούς.
Έπεσε η υγρασία και στις περισσότερες περιοχές ήταν εμφανής σήμερα και κάπως έτσι φαίνεται και αύριο..Λίγο αυξημένη τοπικά στα παράλια αλλά σε σχέση με τις πιο προηγούμενες ημέρες είναι πολύ καλύτερα(χάρτης 3-4) Ασθενής χαμηλή πίεση 1009-1010hpa ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ