RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΑ ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ

Φοιτήτρια με… τρία παιδιά και δύο εγγόνια. Η 51χρονη Ελένη Αντωνοπούλου έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασε πρώτη στη σχολή Διοίκηση Επιχειρήσεων των ΤΕΙ Πάτρας.
Η «γιαγιά Ελένη», σύμφωνα με το dete.gr, παρά τις οικογενειακές υποχρεώσεις πήρε το απολυτήριο του σχολείου, που εγκατέλειψε λόγω γάμου σε νεαρή ηλικία, και με εφόδιο την καλή απόδοση στο εσπερινό λύκειο συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις και δικαιώθηκε.
Απόλυτα δικαιωμένος αλλά και υπερήφανος νοιώθει για την πρωτιά του και ο 20χρος Αφρικανός πρόσφυγας που αρίστευσε στο ΤΕΙ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Πειραιά.
Κατά τα άλλα, αξιοσημείωτη είναι εφέτος η άνοδος των βάσεων σε ορισμένες όχι και τόσο δημοφιλείς σχολές τόσο της Αθήνας όσο και της περιφέρειας.
Οι βάσεις «ανέβηκαν» σε σχολές που «δίνουν» δουλειά. Η κρίση και τα capital control οδήγησαν πολύ περισσότερους υποψηφίους να επιλέξουν σχολές κοντά στο σπίτι τους, που "υπόσχονται" και ταχεία επαγγελματική αποκατάσταση.ant1wo  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ