RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ & ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να βρεθούν οι δύο αστυνομικοί για το ξυλοδαρμό κρατούμενου  - Αναμένεται να καταχωρηθεί τη Δευτέρα η υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου — Οι δυο αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν βασανιστήρια 

Η υπόθεση ξυλοδαρμού κρατουμένου στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου από τη Δευτέρα αναμένεται να τεθεί και επίσημα ενώπιον της δικαιοσύνης.
Μετά τις κατηγορίες που πρόσαψε ο ποινικός ανακριτής στους δυο εμπλεκόμενους αστυνομικούς, αύριο η Γενική Εισαγγελία θα προχωρήσει στη διατύπωση των κατηγοριών για τα ποινικά αδικήματα και η υπόθεση θα καταχωρηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.
Οι δύο ένστολοι, που όπως φαίνεται στο πολύκροτο βίντεο που κυκλοφόρησε ξυλοκόπησαν τον 26χρονο πολίτη, θα βρεθούν αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες που σύμφωνα με τον Πρόεδρος της Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας Ανδρέας Σπυριδάκης, επισύρουν μέχρι και ισόβια κάθειρξη.
Την ίδια ώρα αναμένεται να αποφασιστεί κατά πόσο οι δύο αστυνομικοί θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.
Εν τω μεταξύ, αύριο το μεσημέρι, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Σύνδεσμο Αστυνομικών Κύπρου όπου θα θέσουν το θέμα επί τάπητος.
Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος κρατούμενος πριν χτυπηθεί άγρια από τους δύο αστυνομικούς είχε μαχαιρώσει και τραυματίσει συνάδελφο τους.cyprustimesΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ