RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΗ & ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Στα δικαστήρια στέλνει ο Δήμος Αγλαντζιάς μία γυναίκα καρδιοπαθή και μία επίσης γυναίκα με σοβαρά προβλήματα παράλυσης. 

Ο λόγος η... μη καταβολή των σκυβάλων για το έτος 2014 της "εξωφρενικής" τιμής... των 85 ευρώ. Το δικαστικό έγγραφο έφθασε και στα δύο προσφυγικά σπίτια χθες, και σε δύο γυναίκες οι οποίες υποστηρίζονται οικονομικά με βοήθημα του κράτους λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν. 
"Σοκαριστήκαμε, από το δικαστικό έγγραφο που έφτασε ταχυδρομικώς στα χέρια μας. Τόσα χρόνια ο Δήμος λόγω του ότι είμαστε λήπτες βοηθήματος του κράτους μας βοηθούσε και μας συμπονούσε. Τώρα ξαφνικά τόση αχαριστία; Να μας στέλνουν στα δικαστήρια για 85 ευρώ; Η μία κοπέλα είναι παραπληγική με σοβαρά κινητικά προβλήματα. Δεν μας λυπούνται; " λέει αποκλειστικά στο ShowTime-cy η κυρία Νίκη (λήπτης κρατικού βοηθήματος) η οποία δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να το πληρώσει, παρ' όλες τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει. "Θέλω και θα προσπαθήσω να το πληρώσω και δεν είμαι άνθρωπος που αποφεύγει τις υποχρεώσεις του... Έχω κάνει τόσες εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς, όλο τον Αύγουστο τον πέρασα στα νοσοκομεία και τώρα να νιώθω "εγκληματίας" επειδή ξέχασα ή αμέλησα να πληρώσω τα σκύβαλα του δήμου;"  
Ένα εύγεε στο Δήμο Αγλαντζιάς που κάνει τόσο... σωστά τη δουλειά του στέλνονταςς δύο γυναίκες με σοβαρά προβλήματα υγείας στα δικαστήρια. Τα σχόλια δικά σας....

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ