RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΠΑΤΑΕΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΓΗ Ο... ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΚΕΡ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ

Για διακοπές στην Πάφο ήταν ο Μολδαβός χάκερ που συνέλαβε χθες η Αστυνομία - Σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου - Φαίνεται να απέσπασε πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ από Αμερικανικές τράπεζες

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθεί σήμερα 30χρονος από την Μολδαβία, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ  στην Πάφο, ως ύποπτος για υπόθεση απάτης τράπεζας στις Ηνωμένες Πολιτείες ύψους 3.500.000 δολαρίων.
Ο 30χρονος μέσω με τη βοήθεια της τεχνολογίας μέσω διαδικτύου κατάφερε να αποσπάσει από τράπεζες της Αμερικής περίπου 3,5 εκατομμύρια δολάρια (3,1 εκατομμύρια ευρώ).
Οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, που συνέλαβαν τον 30χρονο μετά την εξασφάλιση εντάλματος σύλληψης του από τις αμερικάνικες αρχές, προωθούν τις διαδικασίες για την έκδοσή του στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο 30χρονος, ο οποίος βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για διακοπές στην Πάφο, αντιμετωπίζει κατηγορίες συνωμοσίας για απάτη τράπεζας και για απάτη μέσω διαδικτύου.Cyprustimes ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ