RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Η ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤOY ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΡ. ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Οργιάζει το εμπόριο λευκής σαρκός στην κατεχόμενη Κύπρο, σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Κάνει λόγο για γυναίκες σκλάβες του σεξ, που κρατούνται φυλακισμένες, ενώ η ίδια η ψευδοαστυνομία καλύπτει τους εμπόρους.

Το ρεπορτάζ το οποίο υπογράφει η δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων Κάρολαιν Νέλι Περότ, προκαλεί σοκ.   Η κατεχόμενη Κύπρος των δεκάδων καμπαρέ, έχει μετατραπεί, με την ανοχή του κατοχικού καθεστώτος, άντρο εμπορίου λευκής σαρκός.   Η δημοσιογράφος αναφέρει ότι εκατοντάδες νέες γυναίκες, οι περισσότερες από την Μολδαβία, το Μαρόκο και την Ουκρανία, ζουν στα κατεχόμενα κάτω από τις εντολές μαστροπών που τις έφεραν εκεί, τάζοντάς τους δουλειά ως σερβιτόρες ή ως καθαρίστριες.   

Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που εξασφάλισε η δημοσιογράφος, η ψευδοαστυνομία κατακρατεί τα διαβατήριά τους.   Οσες προσπάθησαν στο παρελθόν να φύγουν, καταγγέλλοντας την εκμετάλλευσή τους στις λεγόμενες αρχές, συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για πορνεία και στη συνέχεια εξαναγκάστηκαν να αποσύρουν τις κατηγορίες εναντίον των κυκλωμάτων για να αποφύγουν τη φυλακή.   
Ακόμη και η τηλεφωνική γραμμή βοήθειας που τέθηκε σε εφαρμογή πριν από ένα χρόνο, είναι συνδεδεμένη με την ψευδοαστυνομία. Γυναίκες που εγκατέλειψαν τις χώρες τους για μια καλύτερη ζωή, βρίσκονται φυλακισμένες, σκλάβες του σεξ, χωρίς να μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα τους.   Το ρεπορτάζ αναφέρεται και στο ισχυρό λόμπυ των ιδιοκτητών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, τους οποίους το κατοχικό καθεστώς καλοκρατεί, επειδή πληρώνουν πολλά εκατομμύρια τουρκικές λίρες.   Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων προβάλλει δηλώσεις της Dogus Derya, η οποία είναι μέλος της ψευδοβουλής, και η οποία δίνει σοκαριστικές λεπτομέρειες. Ολοι γνωρίζουν, αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα.ant1wo ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ