RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΝΕΑ ΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Με ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες ενώ από το μεσημέρι θα παρατηρούνται και λίγες νεφώσεις στα ορεινά,νότια αλλά και βορειοανατολικά.

Οι άνεμοι παραμένουν ασθενείς διαφόρων διευθύνσεων τις πρωινές ώρες στα 1-2 μποφώρ ενώ μικρή ενίσχυση θα παρουσιάσουν από το μεσημέρι στα 2-3 και πολύ τοπικά στα νότια-νοτιοανατολικά παροδικά για λίγο και στα 4 μποφώρ.

Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και θα φτάσει στους 37 βαθμούς στη Λευκωσία χωρίς να αποκλείεται τοπικά και 38 βαθμούς,στους 33 στη Λεμεσό,Λάρνακα και Παραλίμνι και στους 31 στη Πάφο.
Στα ημιορεινά στους 28-29 βαθμούς και στους 25 στα ορεινά.
Υγρασία από 30-70% μέσα στην ημέρα.
Χαμηλή πίεση στα 1004-1006hpa
Παρατηρείται χαμηλό βαρομετρικό δυτικά της Κύπρου.
Καλός καιρός το βράδυ με τους ανέμους στα 2-3 μποφώρ ενώ από πολύ αργά πέφτουν στα 2 μποφώρ.

Το ίδιο καιρικό σκηνικό θα έχουμε και την Πέμπτη όσο αφορά θερμοκρασία και ανέμους.Πιθανόν οι άνεμοι τοπικά στα παράλια να έχουν μια μικρή ενίσχυση 4 μποφώρ τις περισσότερες ώρες από το μεσημέρι και μετά.
Οι ψυχρές αέριες μάζες κινούνται όλο και ανατολικότερα όπου και θα αρχίσουν να επηρεάζουν την Ελλάδα σιγά σιγά από αύριο αλλά κυρίως την Πέμπτη με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αλλά και με πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα τοπικά.Ισχυρές καταιγίδες με την πιθανότητα χαλαζόπτωσης.
Όσο κινείται ανατολικά φέρνει όλο και πιο θερμό ρεύμα αέρα(θερμό βορειοδυτικό ρεύμα) στην περιοχή της Κύπρου με αποτέλεσμα να επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες αλλά με το που θα πλησιάσουν οι ψυχρές αέριες μάζες στην Ελλάδα(και θα συνεχίσουν την ανατολική-νοτιοανατολική τους πορεία) θα αρχίσουν να τις εκτοπίζουν(θερμές) πιο ανατολικά-νοτιοανατολικά της Κύπρου όπου και αναμένεται από Παρασκευή 19/6 να αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία μας με περαιτέρω πτώση το Σάββατο.
Επίσης αναμένεται να έχουμε και τοπικές βροχές-μπόρες την Παρασκευή και πιθανόν και το Σάββατο με βελτίωση από Κυριακή και άνοδο της θερμοκρασίας.TasosIerodiakonou 
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ