RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ - ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε φλεγόμενο αυτοκίνητο στη Ξυλοφάγου. 

Οι δράστες φαίνεται να έκλεισαν ραντεβού θανάτου σε 39χρονο επιχειρηματία από την επαρχία Αμμοχώστου. Το θύμα πολύ γνωστός στις αρχές. Απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του πριν 2 χρόνια.  Φόνο εκ προμελέτης εναντίον 39χρονου επιχειρηματία φαίνεται να εξετάζει η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων σε συνεργασία με τις κυπριακές αρχές. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9 και 30 χθες βράδυ, όταν λήφθηκε πληροφορία ότι όχημα φλεγόταν σε ανοικτό χώρο κοντά στην έξοδο Ξυλοφάγου.  
Στη σκηνή ανταποκρίθηκαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσία και των Βρετανικών Βάσεων. Κατά τη διαδικασία κατάσβεσης της φωτιάς, διαπιστώθηκε ότι εντός του αυτοκινήτου υπήρχε απανθρακωμένο πτώμα.  Αμέσως στη σκηνή κλήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων όπου διενήργησαν έρευνες και διαπίστωσαν ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το όχημα ανήκει στη μητέρα του θύματος ενώ η πόρτα του συνοδηγού βρέθηκε ανοικτή. 
 Όπως όλα δείχνουν, φαίνεται οι δράστες να έκλεισαν ραντεβού θανάτου με το θύμα, όπου αφού τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ ακολούθως πυρπόλησαν το όχημα του και τράπηκαν σε φυγή.  Εναντίον του 39χρονου διαπράχθηκε απόπειρα δολοφονίας το 2013 έξω από πρακτορείο στοιχημάτων.  Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το όνομα του θύματος ενεπλάκη σε πολύκροτες υποθέσεις που διαπράχθηκαν στο παρελθόν και ως εκ τούτου οι αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο τα κίνητρα του εγκλήματος να είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επίσης ο 39χρονος απασχόλησε τις αρχές, μεταξύ άλλων, για υποθέσεις τζόγου.  Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται. Μέλη της δύναμης «χτενίζουν» ολόκληρη την περιοχή για εντοπισμό των δραστών.cyprustimesΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ