RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΠΑΜΕ ΑΠΟΨΕ SECRET LIVE STAGE ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ....

Η παρέλαση των επωνύμων στο Secret Live Stage Καιρό στη παλιά Λευκωσία συνεχίζεται ...  Όλοι περνούν από το πιο in στέκι της Λευκωσίας για να διασκεδάζουν με την ψυχή τους στο Secret Live Stage και να σου οι πρώτες αποκλειστικές φώτο. 
 


Φυσικά το πιο θερμό χειροκρότημα και αμέτρητα λουλούδια έπεσαν με την βαριά ζειμπεκιά του Σταύρου Κωνσταντίνου δίνοντας ρέστα των χορευτικών του ικανοτήτων.  
 
Και η παρέα του Για Σένα από το Mega στο Secret Stage Live
Επώνυμοι, καλλιτέχνες, φίλοι αλλά και αρκετός κόσμος όλοι περνούν από το Secret Live Stage, το νούμερο ένα σχήμα της Λευκωσίας, στην ΣΤΟΑ, με πρωταγωνιστές τον Σταύρο Κωνσταντίνου, την Μαρία Μασουρη και την Ιωάννα Πολυβίου.  Σε προδιαγραφές Αθηναϊκής Μουσικής Σκηνής μετατράπηκε ο χώρος του SECRET LIVE STAGE.   


Ήχος, φωτισμός, κλιματισμός και διάκοσμος που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ανάλογου μεγέθους χώρους από την Αθήνα, το SECRET LIVE STAGE είναι μια ποιοτική μουσική επιλογή στο κέντρο της παλιάς πόλης.

Ελάτε με την παρέα σας να ζήσετε την εμπειρία που σας περιμένει στο SECRET LIVE STAGE, απολαμβάνοντας το ποτό σας σε χαμηλές τιμές, διασκεδάζοντας και τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες των επώνυμων καλλιτεχνών μας: 

ΣΤΑΥΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΑΣΟΥΡΗ , ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΛΥΒΙΟΥ  πλαισιώνουν το πιο δυναμικό σχήμα της Λευκωσιας! Opening Hours: Doors Open: 23:00
Παρ - Σαβ: 23:00 - 4:00

Διεύθυνση:
Πλατεία Παλιού Δημαρχείου
1016, Λευκωσία, Κύπρος
Tηλ. Κρατήσεων:
95 15 55 10

 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ