RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

OMG: ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ... ΠΑΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Στην Κύπρο βρίσκεται ο λατρεμένος Παρούμπας και μόλις πριν από λίγη ώρα τον τσακώσαμε από το αεροδρόμιο της Λάρνακας στη Λήδρας να βολτάρει.  

Ο Πάρης Κοντόπουλος είναι ο άνθρωπος που μας κέρδισε την καρδιά από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε στην ελληνική τηλεόραση.  Πως είναι δυνατόν, άλλωστε, να μην αγαπήσεις με τρέλα τον άνθρωπο που παντρεύει με τόση τσαχπινιά και ταλέντο τα «σκυλέ» κομμάτια με τη ζούμπα, δημιουργώντας την εκπληκτική παρούμπα;  
Η Κύπρος αποτελει τον πρώτο σταθμό του Πάρη, σε μία περιοδεία που ο ενθουσιώδης χορευτής – γυμναστής ξεκινά αυτές τις μέρες, ανταποκρινόμενος σε διάφορες προσκλήσεις που λαμβάνει από φαν του στο εξωτερικό.   Ο Πάρης είναι στην Κύπρο και... απόψε θα κλέψει την παράσταση και θα δώσει μαθήματα Παρούμπας στο Δάλι και συγκεκριμένα στη σχολή ακαδημίας της Αντιγόνης Τασουρή... Μέχρι και γαρύφαλα... με τις κούτες έχουν καταφθάσει... Άιντε... πάμε για Παρούμπα. 
Ο Πάρης στέλνει το δίκό του μήνυμα στην Κύπρο μέσω του ShowTime-cy... Δείτε το....
Χαράς ευαγγέλια επικρατούν από άκρη σε άκρη της Κύπρου, με την είδηση του ερχομού του λατρεμένου «Παρούμπα» στο νησί.

Ο Πάρης Κοντόπουλος είναι ο άνθρωπος που μας έκλεψε την καρδιά από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε και που το τελευταίο διάστημα είναι από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στην Ελλάδα.
Πως είναι δυνατόν, άλλωστε, να μην αγαπήσεις με τρέλα τον άνθρωπο που παντρεύει με τόση τσαχπινιά και ταλέντο τα «σκυλέ» κομμάτια με τη ζούμπα, δημιουργώντας την εκπληκτική παρούμπα;
Μία παρούμπα που κερδίζει ελληνόφωνους φαν από όλον τον κόσμο σε χρόνο ντετέ, σκορπώντας πρωτοφανή φρενίτιδα και ενθουσιασμό, όπου και αν παρουσιαστεί. Κυρίως από τον γυναικείο, μα και όχι μόνο, πληθυσμό.
Η Κύπρος θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό του Πάρη, σε μία περιοδεία που ο ενθουσιώδης χορευτής – γυμναστής ξεκινά αυτές τις μέρες, ανταποκρινόμενος σε διάφορες προσκλήσεις που λαμβάνει από φαν του στο εξωτερικό. 
Ο Πάρης φτάνει στην Κύπρο αυτήν την Κυριακή, 8 Μαρτίου.
- See more at: http://city.sigmalive.com/article/9020/o-paroympas-erhetai-kypro#sthash.BCyCuj3n.dpuf

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ