RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΠΟΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΑΚΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ - OI UP & OI DOWN

Το ShowTime Cy παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα τα επίσημα νούμερα / ποσοστά Ακροαματικότητας για τα Κυπριακά ραδιόφωνα και που αφορούν την τελευταία μέτρηση της περιόδου μεταξύ Οκτωβρίου 2014 – Ιανουαρίου 2015. 

Τα ποσοστά είναι σημαντικά αφού αυτά σκιαγραφούν την τάση με την όποια τα κυπριακά ραδιόφωνα εγκαινιάζουν την νέα χρονιά. 
ΡΙΚ 3 19,5% Σταθερό 
ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ 18,5% Σταθερό 
ΚΑΝΑΛΙ 6 12,5% Σταθερό 
SFERA RADIO 12,5% Άνοδος 
SUPER FM RADIO 11,3% Άνοδος 
SUPER SPORT 8,7% Σταθερό 
LOVE RADIO 8,6% Άνοδος 
RIK 1 RADIO 8,6% Άνοδος 
ANT1 fm 8,6% Πτώση 
Να αναφέρουμε ότι, τα ειδησεογραφικά ραδιόφωνα κυριαρχούν αφού υποστηρίζονται από τον πληθυσμό μεγαλύτερης ηλικίας (45+) ο οποίος υπερέχει σε αριθμό στην Κύπρο. 
Με μία πρώτη ματιά διαπιστώνουμε ότι τα περισσότερα ραδιόφωνα είτε έμειναν σταθερά, είτε σημείωσαν άνοδο με εξαίρεση τον ANT1 FM ο οποίος σημειώνει πτώση (9η θέση).
Είμαστε βέβαιοι ότι έπεται συνέχεια αφού τα εμπορικά ραδιόφωνα όπως ο Sfera και ο SUPER FM μπαίνουν σε νέα φάση με έντονες αλλαγές στα προγράμματα ιδιαίτερα από μεριάς ΔΙΑ
Σε καλή πορεία βρίσκεται και ο ΚΛΙΚ FM που όπως μαθαίνουμε, με την αποχώρηση εκφωνήτριας, η διεύθυνση εμφανώς ανακουφισμένη σπεύδει σε ενδιαφέρουσες αλλαγές κινούμενη απειλητικά προς τα ποσοστά του ΑΝΤ1 Fm με σκοπό μια θέση στην πρωτιά. 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουμε και στα μουσικά πρωινά με τα σκήπτρα να κρατά ο Love Fm  όπου το δίδυμο Τάσος Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου παραμένουν στην κορυφή. 
Tα αποτελέσματα των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών για τις καθημερινές είναι : 
Love Radio 9,5% 
Super Fm 9,0% 
Sfera Radio 7,1 % 
ANT1 Fm 5,4 %
Kiss - Κλικ 4,4%

 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ