RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: Η NUMBER ONE ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ....

ΕΙΣΒΟΛΗ επωνύμων στο Secret Live Stage Καιρό στη παλιά Λευκωσία και το πάρτι κρατάει μέχρι πρωίας...  

Οι ωραίοι του DanSing For You 4, Μάριος Ηλία και Άλκης Χρίστου έδωσαν ρεσιτάλ ομορφιάς, τραγουδιού αλλά και χορού στο πιο in στέκι της Λευκωσίας και όχι μόνο, στο Secret Live Stage. Και να ταν μόνο αυτοί... 
Και απόψε ΠΑρασκευή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Secret και... η διασκέδαση στα ύψη έσκασαν μύτη ηθοποιού από το Ο+. Εκεί και η φρεσκοχωρισμένη Μαριάντα Σάντη η οποία όπως πρώτο αποκάλυψε το ShowTime-cy χώρισε με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.


Οι πρωταγωνιστές του σχήματος Σταύρος Κωνσταντίνου, Μαρία Θεοδότου και Ιωάννα Πολυβίου με το πιο ανανεωμένο νεανικό και άκρως λαϊκό πρόγραμμα παρασύρουν τους θαμώνες σε ξέφρενο χορό και διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσης. 
Οι παίδαροι του DanSing For You βρέθηκαν στο Secret Stage Live και με το που έσκασαν μύτη έγινε πανικός. Ο μεν Άλκης Χρίστου με την... γυναικοπαρέα του και ο δε Μάριος Ηλίας έκλεψε την παράσταση δια μικροφώνου. Τα δύο αγόρια μαζί με τις συνοδούς που έφθασαν στο νυχτερινό στέκι της Λευκωσίας έγιναν ένα με τους πρωταγωνιστές τους σχήματος και το κέφι χτύπησε κόκκινο. 
Πάντως, επώνυμοι, καλλιτέχνες, φίλοι αλλά και αρκετός κόσμος όλοι περνούν από το Secret Live Stage, το νούμερο ένα σχήμα της Λευκωσίας, στην ΣΤΟΑ.   

Ήχος, φωτισμός, κλιματισμός και διάκοσμος που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα ανάλογου μεγέθους χώρους από την Αθήνα, το SECRET LIVE STAGE είναι μια ποιοτική μουσική επιλογή στο κέντρο της παλιάς πόλης.  Ελάτε με την παρέα σας να ζήσετε την εμπειρία που σας περιμένει στο SECRET LIVE STAGE, απολαμβάνοντας το ποτό σας σε χαμηλές τιμές, διασκεδάζοντας και τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες των επώνυμων καλλιτεχνών μας:

ΣΤΑΥΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΤΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΟΛΥΒΙΟΥ και τους μοναδικούς GUEST STARS ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ που θα πλαισιώνουν το δυναμικό σχήμα! Opening Hours: Doors Open: 23:00Τετάρτη: 22:00 - 2:30
Παρ - Σαβ: 23:00 - 4:00
Κυρ: 22:00 - 2:30

Διεύθυνση:
Πλατεία Παλιού Δημαρχείου
1016, Λευκωσία, Κύπρος
Tηλ. Κρατήσεων:
95 15 55 10

 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ