RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΤΟ MEGA ΚΥΠΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ....

1.    Κατά τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, για την αναγνώριση των συντεχνιών για σκοπούς διαπραγμάτευσης, σημειώθηκαν κραυγαλέες παρατυπίες, με πιο σημαντική, την απαγόρευση άσκησης εκλογικού δικαιώματος σε εργαζομένους του MEGA, με προϋπηρεσία έως και 20 έτη, με στόχο την αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Οι εν λόγω εργαζόμενοι απευθύνθηκαν με έντονη γραπτή διαμαρτυρία για το πρωτάκουστο αυτό γεγονός, σε όλες τις αρμόδιες αρχές της χώρας.

2.    Η όλη διαδικασία διεξήχθη, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων της Διοικήσεως. Σε αντίθεση με την διαρκή και έντονη παρουσία των αντιπροσώπων των συντεχνιών, στο χώρο της ψηφοφορίας.  

3.    Αναφορές για δήθεν προπηλακισμό και απαγόρευση εξόδου από τις εγκαταστάσεις του σταθμού, είναι παντελώς ανυπόστατες και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 21:15 και η αποχώρηση του Εφόρου έγινε στις 21:25, όπως προκύπτει από τα βιβλία στην πύλη του MEGA, ενώ η οδηγία του εφόρου έλεγε γραπτώς ότι οι κάλπες θα κλείσουν στις 22:00.

4.    Απορίας άξιον και πρωτοφανές, μεταξύ άλλων παρατυπιών που καταγγέλθηκαν στις αρχές, είναι και το γεγονός ότι βρέθηκαν 20 σφραγισμένα ψηφοδέλτια, περισσότερα από τον αριθμό των εγγεγραμμένων στην επίσημη λίστα προσωπικού που συνέταξε μονομερώς το υπουργείο. Αναμφισβήτητα το δικαίωμα του συνδικαλίζεσθαι είναι αναφαίρετο και ουδείς μπορεί να το εμποδίσει. Αλλά ο υγιής συνδικαλισμός ασκείται ελεύθερα και όχι με διατάγματα.  

5.    Όσο για τις «απειλές απολύσεων», το MEGA είναι το μοναδικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, που τα τελευταία 2 και πλέον χρόνια, δεν προχώρησε σε απολύσεις και δεν μείωσε περαιτέρω κανένα μισθό».
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ