RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ EUROVISION ΠΟΥ... ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τρύπωσα  χθες και στην γενική πρόβα της Eurovision και λίγο πριν αρχίσει το ταρατατζούμ σας λέω τα προγνωστικά μου – ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς , σας λέω πρώτα, πριν απ’ αυτό που είδαμε για λογαριασμό σας πώς είναι τα διάφορα στατιστικά.

Στην ψηφοφορία του επίσημου φαν κλαμπ της Eurovision προηγείται με διαφορά η Shaya και ομολογουμένως αυτό της έδινε κι έναν αέρα χθες στην σκηνή και στην συμπεριφορά της. Αέρας ή υφάκι δεν έχει σημασία, το είχε πάντως…
Στο YouTube με βραχεία κεφαλή είναι μπροστά η Θωμαΐς Απέργη, με δεύτερη την Μαρία Έλενα Κυριάκου και τρίτη την Shaya και σε μεγάλη απόσταση από τους άλλους δύο διαγωνιζόμενους.
Στα Likes Και dislikes όμως του Youtube, που είναι σημαντικότερη ένδειξη από τα views, γιατί συμμετέχουν αυτοί που είδαν το video και ψήφισαν, ισοψηφούν η Shaya με την Μαρία Έλενα Κυριάκου και μένει πίσω η Θωμαΐς. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ενώ μπαίνουν ελαφρώς περισσότεροι να δουν την Απέργη, τελικά προτιμούν τις άλλες δύο κοπέλες.
Τέλος στα διάφορα άλλα sites (μουσικά, παραμουσικά, gossips κλπ), προηγείται καθαρά η Μαρία Έλενα Κυριάκου.
Αυτά πριν την χθεσινοβραδινή πρόβα… γιατί δυστυχώς η αλήθεια φαίνεται σ’ αυτό που θα δούμε και θ’ ακούσουμε και όχι στα κολπάκια των εταιριών. Για παράδειγμα, αν αναλύσει κάποιος το Youtube, η Shaya είχε εκατοντάδες views από το εξωτερικό, που δυστυχώς γι’ αυτήν δεν θα ψηφίσουν, όπως και η Θωμαΐς, που είχε πάρα πολύ Αμερική και Αγγλία (είδατε τι κάνει το συρτάκι;). Η Κύπρια απ’ την άλλη, είχε πολλά views από την Αγγλία (κυπριακό φοιτηταριό) και από την Ρωσία!!! Ρωσία – Κύπρος συμμαχία…
Αγαπητοί κύριοι των εταιριών δεν ξέρω πού πετάτε τα λεφτά σας, πάντως να θυμάστε ότι ψηφίζουν μόνο όσοι μένουν στην Ελλάδα.
Και πάμε στην γενική πρόβα… Αποκάλυψη της βραδιάς και πραγματική νικήτρια ήταν η Έλενα Παπαρίζου. Αλλά αυτό το περιμέναμε… Το comeback 10 χρόνια μετά την νίκη της, αδυνατισμένη, πανέμορφη, κουκλάρα! Θα δώσει ρέστα το βράδυ!
Η Παπαρίζου λοιπόν και οι υπόλοιποι, δηλαδή οι υποψήφιοι… Η πραγματική νικήτρια αυτού που είδα εγώ είναι η Κύπρια. Έχει τραγουδάρα, βγάζει μια απίστευτη ένταση σε σημείο δακρύων με την φωνή της στο φινάλε του τραγουδιού και κυριολεκτικά δεν δείχνει να προσπαθεί και πολύ. Κι όλ’ αυτά μόνο μ’ ένα πιάνο παρέα.
Το χειροκρότημα των παρευρεθέντων, παραγόντων, celebrities, εκπροσώπων των εταιριών, της ΕΡΤ και του MAD ήταν το πιο δυνατό και κυρίως το πιο αυθόρμητο. Είναι τυχερή γιατί βγαίνει τελευταία και παίρνει αμπάριζα τα τέσσερα προηγούμενα τραγούδια που είναι όλα ίδια. 4-5 χορευτές, συρτάκι, ζεϊμπέκικο, καλαματιανό και μπουζουκάκι και κλαρίνο κι όλ’ αυτά με ρυθμό δήθεν ευρωπαϊκού dance. Και βγαίνει στο τέλος η κυρία, που δεν ξέρω αν είναι συμπαθής ή όχι, αλλά ούτε κιτς είναι ούτε και φολκλόρ, λέει μια μπαλάντα της Ευρωζώνης και μοιάζει σαν την μύγα μεσ’ στο γάλα.
Αυτή είναι η δική μου άποψη. Μπορεί και να κερδίσει η Shaya ή και η Θωμαΐς. Αλλά ένα γύρο αν κάνετε σήμερα στα κανάλια, θα μάθετε ποια περιμένουν να τους πάει αύριο πρωί ως νικήτρια…nasosblogΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ