RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Συνεχίζει να επηρεάζεται η Κύπρος και αύριο Δευτέρα με θερμές αέριες μάζες με την θερμοκρασία να παραμένει σε πιο υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Ο βροχερός καιρός όμως συνεχίζεται στην Ελλάδα.Παραμένει ακόμα στην περιοχή αποκομμένη ψυχρή λίμνη για αυτό και οι βροχές αλλά και τα χιόνια.
Για Κύπρο αύριο αναμένεται καλός και ζεστός καιρός με ηλιοφάνεια και υψηλές νεφώσεις ενώ στα ορεινά θα παρατηρούνται και στην μέση ατμόσφαιρα.Κατά διαστήματα θα παρατηρείται και αραιή σκόνη..
Άνεμοι τις πρωινές ώρες δυτικοί-βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί στα ορεινά εντάσεως στα 2-3 μποφώρ.
Κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σε βορειοδυτικούς έως νοτιοδυτικούς ενώ τοπικά στο εσωτερικό κομμάτι και βόρειοι και νότιοι-νοτιοανατολικοί στα ανατολικά.Ένταση στα 2-3 μποφώρ ενώ τοπικά και 3-4 μποφώρ.(λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο βίντεο)
Τις βραδυνές ώρες σε βόρειους-βορειοδυτικούς.
Θερμοκρασία στους 25 βαθμούς σε Λευκωσία και Λεμεσό,στους 24 σε Λάρνακα και Παραλίμνι και στους 22 σε Πάφο.
Σε ημιορεινές περιοχές στους 16-18,σε πιο ορεινές στους 13-14 και στο Τρόοδος στους 10 βαθμούς.
Ατμοσφαιρική πίεση στα 1019hpa.Επηρεαζόμαστε από υψηλές πιέσεις πιο ασθενείς όμως.
Έμεινε η αυριανή ημέρα αλλά και η Τρίτη και από κει και πέρα θα αρχίσει να αλλάζει το καιρικό σκηνικό.
Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας αλλά και βροχές.Μέχρι στιγμής οι βροχές θα είναι τοπικές(δεν αποκλείονται και τοπικές καταιγίδες) με την πιθανότητα το Σαββατοκυρίακο να έχουμε σε περισσότερες περιοχές βροχές.Στο Τρόοδος αναμένεται να πέσουν χιόνια.
Όσο αφορά τις βροχές συνεχώς αλλάζουν τα στοιχεία για αυτό θα σας κρατάω ενήμερους.TasosIerodiakonouΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ