RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΧΘΕΣ η Μαρία Έλενα Κυριάκου ήταν και θα παραμένει το πρόσωπο των ημερών μετά την επιλογή της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για το 2015. 

Τα συγχαρητήρια και οι ευχές από χθες για την Κύπρια τραγουδίστρια πέφτουν βροχή. Τηλέφωνα, μηνύματα, Facebook, καλλιτέχνες μεταξύ καλλιτεχνών όλοι να την παίρνουν και να της εύχονται τα καλύτερα. Ανάμεσα τους σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy και ένα πασίγνωστο πολιτικό πρόσωπο. Ένας άνθρωπος ο οποίος θαύμασε από την πρώτη στιγμή το ταλέντο της και - χωρίς κάτι το πονηρό το τονίζουμε αυτό - θέλησε να της δώσει τα θερμά συγχαρητήρια και να της δηλώσει φαν της φωνής και της εικόνας της και του τραγουδιού που η ομάδα των δημιουρών έγραψαν και λατρεύτηκε αμέσως. 
Μέσω κοινών γνωστών, της εξέφρασε τις θερμές ευχές και τα αμέτρητα μπράβο για την επιλογή της. Μερικά "μπράβο" που δείχνουν πως η Μαρία Έλενα Κυριάκου αξίζει μουσικά και φωνητικά πολύ περισσότερο απ αυτό που κάποιοι κακοπροαίρετοι προσπαθούν να περάσουν προς τα έξω. Γιατί η νικήτρια του The Voice και της Eurovision κέρδισε με την αξία της και μπήκε δυναμικά στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας.  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ