RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ΕΝΑΣ... ΚΑΦΕΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΝΑ - ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Την ερχόμενη Δευτέρα 9/3 η ώρα 6:30 με 8:30 μ.μ διοργανώνουμε μια μικρή συνάντηση στον πάνω όροφο της καφετέριας «Pacific Coffee» στον Στρόβολο προκειμένου να μαζέψουμε χρήματα για να βοηθήσουμε την οικογένεια της μικρής Μαρίνας Σολέα από την Ξυλότυμπου, η οποία επείγει να ταξιδέψει στην Ιταλία για μεταμόσχευση μυελού των οστών. 

Στον χώρο θα τοποθετήσουμε ένα κουτί στο οποίο θα μπορείτε να ρίχνετε το οποιοδήποτε ποσό μπορείτε και επιθυμείτε χωρίς να σας βλέπει κανείς. Όλες οι εισφορές είναι καλοδεχούμενες και πολύτιμες! Παράλληλα θα τοποθετήσουμε και ένα μικρό ξύλινο δεντράκι ευχών στο οποίο τα παιδιά σας θα μπορούν να γράφουν την ευχή τους για τη μικρή και να την κρεμάνε. Μετά το τέλος της συνάντησης οι καρτούλες θα μπουν επίσης στο κουτί το οποίο θα παραδοθεί στις νονές της Μαρίνας και οι οποίες με τη σειρά τους θα το δώσουν στην οικογένεια για την κάλυψη των εξόδων της μετάβασης. 


ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ SHOWTIME-CY
 

Θα ήθελα να σας ξεκαθαρίσω ότι η προσπάθεια μας είναι απλή και λιτή, χωρίς έξοδα καθώς θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας μόνο με την αγάπη σας. Σας περιμένουμε λοιπόν να πιούμε παρέα τον καφέ μας και να συζητήσουμε με αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών μας βοηθώντας παράλληλα τον συνάνθρωπο μας. Άλλωστε τα πολλά φρου-φρού κι αρώματα είναι περιττά και γελοία σε τέτοιες περιπτώσεις.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το περιοδικό «Sportive» που συνέβαλε στην προσπάθεια μας καθώς επίσης και την καφετέρια «Pacific Coffee» που μας παραχώρησε τον χώρο.
 

Λίγα λόγια για το Μαρινάκι μας…
Η Μαρίνα Σολέα η οποία γίνεται σε λίγες μέρες δύο χρονών, πάσχει από β-ομοζυγο μεσογειακή αναιμία και παρακολουθείται απο το Κέντρο Θαλασσαιμίας στη Λευκωσία. Από ηλικία τριών μηνών άρχισε τις μεταγγίσεις αίματος και την αποσιδήρωση όμως για την πλήρη αποθεραπεία της χρειαζόταν μεταμόσχευση μυελού των οστών. Στις 23.05.2013 έγινε στην Ξυλοτύμπου συλλογή δείγματος αίματος από την οποία πέρασαν 800 άτομα ωστόσο ο πολυπόθητος ιστοσυμβατός δότης βρέθηκε και εντός Κύπρου αλλά και από Ιταλία. Έτσι η μικρή στα μέσα του Μάρτη πρέπει να μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο στην Ιταλία για να γίνει η μεταμόσχευση.
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ