RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΝΑ - ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Έτοιμο το κουτί της ελπίδας. Αξίζει τον κόπο ρε παιδιά να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια. Μη μείνετε σε ένα απλό like.  Χρειαζόμαστε Share και... ότι κρατάει ο καθένας...


Ελάτε την Δευτέρα μεταξύ 6.30-8.30 (18:30 - 20:30) στο Pacific coffee company στον Στροβολο και δώστε οποιαδήποτε εισφορά μπορείτε. Κανείς δε θα δει τι θα ριξετε στο κουτί. Και η πιο μικρή εισφορά είναι πολύτιμη. 

 ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ SHOWTIME-CY
 

Θα ήθελα να σας ξεκαθαρίσω ότι η προσπάθεια μας είναι απλή και λιτή, χωρίς έξοδα καθώς θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας μόνο με την αγάπη σας. Σας περιμένουμε λοιπόν να πιούμε παρέα τον καφέ μας και να συζητήσουμε με αισιοδοξία για το μέλλον των παιδιών μας βοηθώντας παράλληλα τον συνάνθρωπο μας. Άλλωστε τα πολλά φρου-φρού κι αρώματα είναι περιττά και γελοία σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το περιοδικό «Sportive» που συνέβαλε στην προσπάθεια μας καθώς επίσης και την καφετέρια «Pacific Coffee» που μας παραχώρησε τον χώρο.
 

Λίγα λόγια για το Μαρινάκι μας…
Η Μαρίνα Σολέα η οποία γίνεται σε λίγες μέρες δύο χρονών, πάσχει από β-ομοζυγο μεσογειακή αναιμία και παρακολουθείται απο το Κέντρο Θαλασσαιμίας στη Λευκωσία. Από ηλικία τριών μηνών άρχισε τις μεταγγίσεις αίματος και την αποσιδήρωση όμως για την πλήρη αποθεραπεία της χρειαζόταν μεταμόσχευση μυελού των οστών. Στις 23.05.2013 έγινε στην Ξυλοτύμπου συλλογή δείγματος αίματος από την οποία πέρασαν 800 άτομα ωστόσο ο πολυπόθητος ιστοσυμβατός δότης βρέθηκε και εντός Κύπρου αλλά και από Ιταλία. Έτσι η μικρή στα μέσα του Μάρτη πρέπει να μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο στην Ιταλία για να γίνει η μεταμόσχευση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ