RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ... ΜΗΔΕΝ

 Την Κυριακή τελικά θα διενεργηθεί η νεκροτομή στη σορό του βρέφους 9 μηνών που έχασε την μάχη για την ζωή την περασμένη Δευτέρα στο Μακάριο νοσοκομείο. Αυτό ανακοίνωσε η γενική διευθυντρια του Υπουργείου Υγείας Χριστίνα Γιαννάκη η οποία συναντήθηκε το πρωί με τους γονείς στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού .

Την ίδια ώρα η μητέρα του βρέφους δήλωσε ότι το βρέφος εξετάστηκε από ιατρό στις Α Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού μία εβδομάδα πριν κατλήξει στην εντατική μονάδα του Μακάρειου Νοσοκομείου .   H μητέρα του βρέφους είπε στον ΑΝΤΕΝΝΑ ότι «Επήρα το μωρό γενικό νοσοκομείο Λεμεσού μπήκαμε μέσα στις πρώτες βοήθειες εκοιτάξαν το μωρό»   Οι γονείς βρέθηκαν το πρωί στο γενικό νοσοκομείο Λεμεσού όπου πραγματοποιούσε επίσκεψη η κοινοβουλευτική επιτροπής υγείας και ξέσπασαν μπροστά στις κάμερες κάνοντας λόγο για αλλοίωση του αποτελέσματος λόγο της καθυστέρησης.   
Ο πατέρας του βρέφους είπε ότι «Αμα πεθανίσκει το μωρό σου Δευτέρα τζαι παιρνούν οκτω μέρες ου σε άλλες περιπτώσεις οιοσδήποτε άλλος επεθάνισκε καμνουν τους νεκροτομή που την ίδα μέρα εμάς επερασασιν τζαι εν ηξερουμε ακομα. Δηλαδή αν επεθανισκε το μωρό σπιτι μας εν θα εγινισκετουν νεκροψία που θα εξεραν το λογο.»   Την νεκροτομή θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Αγγέλα Παπέττα στην παρουσία του ιατροδικαστή που όρισε η οικογένεια Πανίκου Σταυριανού .   Την ίδια ώρα δόθηκαν τα αποτελέσματα από τις αναλύσεις δείγματος που στάλθηκε στην Ελλάδα .   Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μακάρειο Νοσοκομείο τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τις αρχικές υποψίες των ιατρών για μηνιγγίτιδα και σηψαιμία.ant1wo ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ