RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΚΡΙΟΣ Ίσως να χάσατε ορισμένα πράγματα που αγαπoύσατε, φίλους, φίλες ή ακόμα και κάτι πιο πολύτιμο. Η δουλειά σας είναι σε καλό επίπεδο, αλλά προσέξτε τους συνεργάτες σας ή φίλους γιατί υπάρχει κάποια πιθανότητα να απoγοητευθείτε 
TΑΥΡΟΣ  Αποφύγετε την αστάθεια στις αποφάσεις σας τουλάχιστον προσωρινά. Έχετε θετικότητα και έντονη την ανάγκη απασχόλησης με τη σταδιοδρομία και τη δουλειά τους. 
ΔΙΔΥΜΟΙ Οι ευκαιρίες στην ζωή δεν έρχονται κάθε μέρα. Προσπαθήστε να φερθείτε κάπως πιο απρόσωπα και ξεχάστε τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα, ο χρόνος θα δείξει ότι εσείς είχατε δίκιο. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Σχέσεις οποιασδήποτε μορφής προσωπικής ή όχι θα γίνουν αρκετά σημαντικές για σας και για το σπίτι σας. Έχεις το χάρισμα να κερδίζεις ακόμα και τους πιο άπιστους...
ΛΕΩΝ Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Το σεξ παίζει έναν από τους σπουδαιότερους ρόλους στη ζωή σας. Καιρός να το απολαύσεις...
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Χρησιμοποιήστε το ταλέντο σας στο να συμβουλεύετε τους άλλους στο πώς να λύσουν τα προβλήματά τους και διαμέσου αυτών θα κάνετε πολύτιμες παρατηρήσεις οι οποίες θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμες στο κοντινό μέλλον για σας. 
ΖΥΓΟΣ Τώρα παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες οι οποίες με κατάλληλο χειρισμό θα σας οδηγήσουν σε επιτυχίες. Αισθάνεστε πάντα νέοι και φέρεστε σαν νέοι. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η ικανότητά σας να ακούτε και να κατανοείτε τους ανθρώπους και τα προβλήματά τους θα σας φανεί πάρα πολύ χρήσιμη. Λίγη προσοχή στην υγεία σας και στο κάπνισμα όσοι το κάνετε.
ΤΟΞΟΤΗΣ Αποφύγετε την υπερβολική εσωστρέφεια σήμερα και προσπαθήστε να αφήσετε τα αισθήματά σας να γίνουν εύκολα αντιληπτά στους άλλους. Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες με κανένα τρόπο. Εστιαστείτε στην ενασχόλησή σας ή την καριέρα σας αυτή την περίοδο. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ξαφνική αύξηση των οικονομικών σας από την δουλειά σας δεν θα πρέπει να γίνει η αιτία για υπερβολικές σπατάλες. Έρχονται δυσκολότερες μέρες.
ΙΧΘΕΙΣ Ίσως τα αισθηματικά σας να μην πηγαίνουν και τόσο καλά αλλά κάνετε λίγη υπομονή. Ο χρόνος δουλεύει για σας και πολύ σύντομα θα δείτε ότι πολλά από τα όνειρα και τις ελπίδες σας θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται.
Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη Τηλ.: 210 5140963 Κινητό: 6946 507500Email: dpapanikolopoulou@gmail.comstofostonasterion.blogspot.com Διαδικτυακό Κανάλι:http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra