RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΚΡΙΟΣ Η διάθεση η προσωπική σας έχει ανέβει και πραγματικά διασκεδάζετε. Ένα σύντομο ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους έρχεται να σας βοηθήσει και δεν πρέπει να το αποφύγετε σε καμία περίπτωση.

ΤΑΥΡΟΣ Η διάθεση σας, σας βοηθά ακόμα στην καλλιτεχνική σας φύση και καλό θα ήταν αν σκέφτεστε να διακοσμήσετε το σπίτι σας να το κάνετε τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Πολλά ζητήματα που σχετίζονται με το νόμο σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Κάποια από αυτά αναμένονται να λυθούν γρήγορα και να πάρετε μια ανάσα χαράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Οι ψυχολογικές πιέσεις που δεχόσασταν μέχρι τώρα αρχίζουν να μπαίνουν στο παρελθόν και εσείς ηρεμείτε.

ΛΕΩΝ Μπαίνετε σε μια περίοδο που ευνοούνται οι μεγάλες ιδέες, η παροχή βοήθειας σε άλλους και φυσικά στην υλοποίηση όλων όσων ονειρευόσασταν και δουλεύατε όλον αυτό τον καιρό. Αν κάποια πράγματα ακόμα αργούν να γίνουν, μην είστε ανυπόμονοι. Όλα θέλουν το χρόνο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Παρατηρείται γενικά μια αλλαγή την περίοδο αυτή. Όλη η ένταση που περάσατε τον τελευταίο καιρό αρχίζει να ελαττώνεται. Εστιάζετε περισσότερο στις εργασιακές σας σχέσεις και κάποιες συμφωνίες και συνεργασίες εκτός προγράμματος έρχονται στο προσκήνιο. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι πρωτοβουλίες σας και η καλή σας διάθεση.

ΖΥΓΟΣ Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ίσως και απογοητεύσεις, όμως μην το βάζετε κάτω γιατί και εκεί σε λίγο θα διορθωθούν όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Οι αλλαγές είναι για εσάς. Πάρα πολλές αλλαγές, νέες καταστάσεις, οικονομική άνοδος, ευχάριστες εκπλήξεις και συναισθηματική ασφάλεια χαρακτηρίζουν την εβδομάδα αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ολα εξαρτώνται και από την προσωπική σας στάση. Σας παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες τις οποίες όμως πρέπει να τις δείτε και να τις αξιολογήσετε. Αν χασετε τις ευκαιριες μάλλον θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα. Γι’ αυτό τα μάτια σας δέκα-τέσσερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Οι δύσκολες στιγμές περνάνε μετά από σκέψη. Μπορείς να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου και ότι έγινε στο παρελθόν να το ανατρέψεις. Ένα βιβλίο, μια ασχολία ίσως σε κάνουν να αλλάξεις σκέψεις και να σε φέρουν πιο κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Πολλές νέες καταστάσεις και μεγάλες επαγγελματικές αλλαγές. Έχετε αρκετό άγχος γιατί περιμένετε απαντήσεις σε σοβαρά θέματα. Προσέξτε λίγο τους υποτιθέμενους φίλους γιατί είτε θα σας ανεβάσουν ψηλά είτε θα σας υποβιβάσουν τελείως.

ΙΧΘΕΙΣ Καλό θα ήταν να είστε ειλικρινείς με όποιον θέλει να σας βοηθήσει και να μην του κρύψετε τίποτε γιατί κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια και τότε μόνο εσείς θα έχετε να χάσετε.Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη Τηλ.: 210 5140963 Κινητό: 6946 507500Email: dpapanikolopoulou@gmail.comstofostonasterion.blogspot.com Διαδικτυακό Κανάλι:http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra