RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΚΡΙΟΣ Συνεχίζει η εβδομάδα αυτή να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για εσάς τους Κριούς. Οι προκλήσεις στην προσωπική σας ζωή και στις συντροφικές σας σχέσεις δεν θα σταματήσουν. Ένα απρόσμενο μήνυμα από μακριά θα σε βάλει σε σκέψεις. 
ΤΑΥΡΟΣ Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες και θα πρέπει να τρέξετε για να τις προλάβετε. Τα επαγγελματικά σας αρχίζουν να μένουν σε μία σειρά και θα δείτε να έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις. 
ΔΙΔΥΜΟΙ Ακόμα σας προβληματίζουν ορισμένα οικονομικά ζητήματα, θα πρέπει να κάνετε υπομονή γιατί θα ξεπεραστούν πάρα πολύ σύντομα. Άλλωστε μια νέα πρόταση στα επαγγελματικά θα φέρουν φως στο τούνελ.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ευνοείστε σε πάρα πολλά επίπεδα τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Οι εκπλήξεις ξεκινούν και οι εξελίξεις τρέχουν. Καλό θα ήταν να προσέξετε μόνο λίγο τη διατροφή σας γιατί έχετε ανάγκη από δυνάμεις για να προλάβετε τις συνεχείς εξελίξεις. 
ΛΕΩΝ Στον αισθηματικό τομέα είστε αρκετά εκφραστικοί και δραστήριοι κάτι που έχει αρχίσει από την προηγουμένη εβδομάδα. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να βελτιώνονται.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μπορείτε τώρα να προσεγγίσετε τους γονείς και την οικογένειά σας μέσα από καλύτερες συνθήκες. 
ΖΥΓΟΣ Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να δείτε καλυτέρα και πιο ξεκάθαρα το παρελθόν σας και κάθε άνθρωπο που σχετίζεται με αυτό. Θα κάνεις ξεκαθάρισει προσώπων.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Τα παλιά διδάγματα και οι εμπειρίες θα σας βοηθήσουν στην πορεία σας για το μέλλον. H σημερινη μερα ευνοεί τόσο το συναισθηματικό τομέα όσο και στα επαγγελματικά. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τη νέα εποχή που ξεκινά για εσάς. 
ΤΟΞΟΤΗΣ  Ίσως να μην δείχνετε την απαραίτητη σημασία στη λεπτομέρεια. Αλλά αυτό το διάστημα θα είστε αρκετά γοητευτικοί και δεν θα μπορέσει τίποτε να βρεθεί μπροστά σας και να αναχαιτίσει την πορεία σας προς το μέλλον. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τους στόχους σας στο χώρο εργασία σας καθώς και θα γνωρίσετε καλύτερα αυτό που επιθυμείτε για τους εαυτούς σας.
 ΥΔΡΟΧΟΟΣ Προσέξτε μόνο λίγο τα νεύρα σας γιατί ορισμένες φορές γινόσαστε επιθετικοί σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. όμως, σε γενικές γραμμές αρχίζετε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. 
ΙΧΘΕΙΣ Αυτή την εβδομάδα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Ίσως πρέπει να βγάλεις από τη μέση άτομα που σας έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σας.

Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη Τηλ.: 210 5140963 Κινητό: 6946 507500Email: dpapanikolopoulou@gmail.comstofostonasterion.blogspot.com Διαδικτυακό Κανάλι:http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra