RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ 2015 ΣΤΟ CINEMA

Tο 2014 ήταν η πρώτη χρονιά από το 2009 που μάλλον θα έχει μόλις μια ταινία στο Box Office που ξεπέρασε το φράγμα του δισεκατομμυρίου (αναμένεται ακόμη το τρίτο Hobbit στο κατά πόσο μπορεί να γίνει η δεύτερη, αλλά γενικά βρεθήκαν αρκετές ταινίες που κέρδισαν την προσοχή του κοινού και των κριτικών και σίγουρα κάνεις δεν μπορεί να πει ότι δεν υπήρξαν προσπάθειες για να ικανοποιήσουν όλο το φάσμα των φίλων του κινηματογράφου. 

Το Maleficent έδειξε για παράδειγμα ότι τα παραμύθια ακόμη μετράνε, συν του ότι η Angelina Jolie και η Disney είναι δύναμη στο Box Office, η Marvel με τα Guardians of the Galaxy και Captain America: The Winter Soldier έδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει την εμπιστοσύνη του κοινού, έχοντας και το X-men: Days of Future Past από τη Fox με δυνατές κριτικές και απόδοση στο Box Office ενώ και το Dawn of the Planet of the Apes απέδειξε ότι η πρώτη ταινία της σειράς δεν ήταν πυροτέχνημα στη ποιότητα. Υπήρξαν φυσικά και άλλα sequel όπως τα The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 και How to Train Your Dragon 2 με πολύ καλή απόδοση.

Και το 2015 θα ήθελε να έχει μια παρόμοια απόδοση και τουλάχιστον φαινομενικά θα έχει ακόμη καλύτερη. Ποια η απόδειξη; Το Avengers: Age of Ultron και το Star Wars: The Force Awakens, δύο ταινίες που όχι απλά αναμένεται να πάνε πάνω από το δισεκατομμύριο, άλλα πολλοί πιστεύουν ότι ίσως φτάσει το Box Office και τα 2 δισεκατομμύρια, κάτι που δεν έχει γίνει από το 2009 και το Avatar. Κοντά στο δισεκατομμύριο πιστεύει ότι θα φτάσει και το The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, που είναι το τελευταίο του franchise ενώ το πρώτο της σεζόν που μάλλον θα το καταφέρει θα είναι το Furious 7, το οποίο εκτός από την προσθήκη του Jason Statham μεταξύ άλλων, είναι και η τελευταία ταινία του Paul Walker, ένα επίσημο αντίο σε ένα πολύ αγαπητό ηθοποιό από το franchise που τον έκανε διάσημο. Τέλος για το κλαμπ του δισεκατομμυρίου θα παίξει και το Spectre, η νέα ταινία για τον James Bond που θα θέλει να επωφεληθεί της εξαιρετικής πορείας του Skyfall έχοντας όλους τους παράγοντες να επιστρέφουν.

Σίγουρο στοίχημα για καλή πορεία στο Box Office φαίνεται να είναι το Ant-Man ενώ τα The Divergent Series: Insurgent και Maze Runner: The Scorch Trials αναμένεται να έχουν ανοδική πορεία, κάτι που αναμένεται και για ταινίες όπως τα Pitch Perfect 2, Ted 2, Insidious Chapter 3 και Sinister 2. Άγνωστο το ποια θα είναι η κίνηση που θα έχουν ταινίες όπως τα The Woman in Black 2: Angel of Death, Paranormal Activity: The Ghost Dimension, Taken 3, Hot Tub Time Machine 2, Paul Blart: Mall Cop 2, Alvin and the Chipmunks 4 και London Has Fallen ενώ μεγάλα άλλα με ρίσκο στοιχήματα φαίνεται να είναι τα Mad Max: Fury Road, Terminator: Genisys, Friday the 13th, Jurassic World, Hitman: Agent 47, The Transporter Legacy και Mission Impossible 5, με το τελευταίο να κινδυνεύει κυρίως από το Star Wars και όχι κάτι άλλο, αφού η προηγούμενη ταινία τα πήγε εξαιρετικά. Οι τρεις ταινίες που προκαλούν προβληματισμό πάντως αυτή τη στιγμή είναι Poltergeist και Point Break, τα οποία είναι remake των γνωστών ταινιών άλλα και το The Fantastic Four, το οποίο είναι ξεκάθαρο πως θα απομακρυνθεί εντελώς από τα comics.

Δυναμική αναμένεται να είναι η πορεία και των κινουμένων σχεδίων αφού υπάρχουν το SpongeBob: Sponge Out of Water, το οποίο έχει ήδη το κοινό του, το Home, το Underdogs το οποίο προβλήθηκε στην Αργεντινή το 2014, το Minions που θα φέρει τους αξιολάτρευτους ομώνυμους χαρακτήρες σε δική τους ταινία, το B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations της Dreamworks, που μετά από αυτό θα έχει δική του σειρά, τα Inside Out και The Good Dinosaur της Pixar, το Monster Trucks, το Hotel Transylvania 2 που είχε ήδη ένα επιτυχημένο πρώτο μέρος και το The Peanuts Movie άλλα και την νέα ταινία με βάση σενάριο του George Lucas, το Strange Magic που θα βγει τον Ιανουάριο.



Δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει η νέα ταινία των Wachowski, Jupiter Ascending ενώ το Seventh Son μετά από αρκετές αναβολές είναι έτοιμο για να προβληθεί, χωρίς να έχει πάντως κάποιος ελπίδες για την απόδοση ενώ τα μικρού προϋπολογισμού The Boy Next Door και Project Almanac και Magic Mike XXL λογικά θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Νέες ταινίες που θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν την δύναμη του καστ ή των σκηνοθετών θα είναι το Blackhat του Chris Hemsworth και το Mortdecai του Johnny Depp, με το δεύτερο να έχει σίγουρα πλάνο για sequel, το Focus που θα έχει Will Smith και Margot Robbie ως πρωταγωνιστές, το The Gunman που έχει σκοπό να ξεκινήσει franchise με τον Sean Penn, το In the Heart of the Sea που έχει τον Hemsworth ξανά για πρωταγωνιστή, το Chappie με σκηνοθέτη τον ‎Neill Blomkamp άλλα και τα Child 44, Rock the Kasbah, Spy, Triple Nine, Everest, San Andreas, Criminal και τις άτιτλες ταινίες των Cameron Crowe, Terence Malick και Steven Spielberg που έχουν δυνατά ονόματα στο καστ.

Επιτυχίες λογικά θα έχουν τα Kingsman: The Secret Service και Fifty Shades of Grey αλλά και το παραμύθι της Disney Cinderella, ενώ το Tomorrowland του Brad Bird και το The Jungle Book της WB ελπίζουν και αυτά στο να δώσουν κάτι επιτυχημένο. Ενδιαφέρον έχουν φυσικά και τα Victor Frankenstein και Crimson Peak, το The Martian του Ridley Scott, το The Last Witch Hunter που έχει τον Vin Diesel πρωταγωνιστή άλλα και τα The Man From U.N.C.L.E. και Pan που θα δοκιμάσουν τις ικανότητες του σε νέα franchise. Πιο δύσκολη η αποστολή των Kitchen Sink και Scouts vs. Zombies αλλά και των Jem and the Holograms, Run All Night, The Moon and the Sun και Midnight Special. Το Max θα ελπίζει να γίνει το Dolphin Tale του 2015 ενώ το προβληματικότατο Jane Got a Gun με την Natalie Portman θα είναι από τις ταινίες που ήταν θα είναι επιτυχία ή αποτυχία. Αξίζει να αναφερθεί ότι προς το τέλος του 2015 θα επιστρέψει με ταινία ο Leonardo DiCaprio, το The Revenant.gtvs.gr ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ