RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ Η ΜΑΡΙΕΛΛΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ THE VOICE


Η Μαριέλλα Σαββίδου μας εκπλήσσει με κάθε της βήμα….! Η Κύπρια Στάλω του νέου σήριαλ του Mega “Εθνική Ελλάδος” πέρασε από τις blind auditions του γαλλικού “The Voice”.

Ο λόγος φυσικά για τη Μαριέλλα Σαββίδου, την πρωταγωνίστρια – έκπληξη της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη που σκίζει κυριολεκτικά φέτος. Η καλλιτέχνις έχει ζήσει πολλά χρόνια στη Γαλλία και μιλά τη γλώσσα της χώρας σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μάλιστα, κι ο ίδιος ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει μιλήσει για το πολύπλευρό της ταλέντο, την εξαιρετική φωνή της αλλά και την σπουδαία υποκριτική της ικανότητα. 



Το επεισόδιο του γαλλικού “The Voice” που προβλήθηκε στις 22/2 μας επιφύλασσε μία έκπληξη, η Μαριέλλα θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στα blind auditions και με μία φωτογραφία πληροφόρησε τους θαυμαστές της στο διαδίκτυο για αυτό. Ωστόσο, από το επίσημο site του παιχνιδιού δεν έχει ανακοινωθεί εάν προκρίθηκε στην επόμενη φάση ή όχι. Η Μαριέλλα Σαββίδου τραγούδησε το “Sing it back” και ευχαρίστησε μέσω facebook τον Άλεξ Παναγή για το vocal coaching και τη Χριστίνα Αρτεμίου που έφτασε μέχρι τη Γαλλία για να της συμπαρασταθεί ζωντανά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, η λατρεμένη Κύπρια ηθοποιός ενώ κατάφερε να περάσει τα δύο από τα τρία στάδια, στο τρίτο στάδιο λόγω βαριάς μορφής κρυώματος και με δυνατή δόση κορτιζόνης για να μπορέσει να περάσει, τελικά δεν τα κατάφερε παρόλο που μαγεύει τους πάντες με την εμφάνιση τους. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ