RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕΝΕΓΑΚΗ - ΛΥΜΠΕΡΗ - ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ... ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ

Δηλώσεις on camera για την κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη έκανε η Έλενα Μακρή- Λυμπέρη η οποία έδωσε το «παρών» σε βραδινή εκδήλωση.  

Ερωτώμενη από τους δημοσιογράφους για όσα έγραψε στο προσωπικό της blog για την παρουσιάστρια η ίδια απάντησε: «Όταν υπάρχει δικαστική διαμάχη πρέπει να είμαστε διαλλακτικοί γιατί ο πολύς κόσμος μπορεί να χάσει τη δουλειά του. Στις συνεργασίες πάντα ο ένας κάνει ένα βήμα πίσω, ένα βήμα μπρος. Έτσι είναι στη ζωή, έτσι γίνεται. 
Δεν μου αρέσει να λύνονται τα θέματα με απόλυτο δικαστικό χαρακτήρα. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά και έχω την εντύπωση ότι δεν βοηθάνε.  Όταν έχεις περάσει τα 40, όταν έχουν καταρρεύσει πράγματα, όταν πονάς κάθε μέρα, αναθεωρείς και υπάρχουν πράγματα που έρχεται η στιγμή που τα λες. Λες την προσωπική σου γνώμη. Πάντοτε είμαι ειλικρινής..»  Υπενθυμίζεται ότι όλα άρχισαν όταν η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να υπερασπιστεί το αναφαίρετο δικαίωμά της  ως μητέρα να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες των παιδιών της ακόμα και με pixels. Έτσι, κατέφυγε στη δικαιοσύνη προκαλώντας την έκρηξη της Έλενας-Μακρή Λυμπέρη η οποία μέσα από το προσωπικό της blog επιτέθηκε στην παρουσιάστρια.  Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη σε δηλώσεις της στο star.gr, την (προ)κάλεσε, εφόσον έχει πράγματι αρνητική άποψη για εκείνη και πιστεύει τα όσα έγραψε,  να μη δημοσιοποιήσει ξανά στο περιοδικό της ειδήσεις που αφορούν το όνομά της. starΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ