RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΞΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ - "Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...."

20xronosfoititis_467749952.jpgΜε λόγια «βαριά» και μέσω Facebook ξέσπασε ο σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, με τους διαδικτυακούς του φίλους να συμφωνούν με όσα έγραψε για τις καταγγελίες περί bullying, αλλά και προς τους γονείς του 20χρονου φοιτητή.


λιρασβαγγελης.jpg«Έχει χαθεί ενα παλληκάρι. ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ. Άντε ρε να πάνε να γαμ*θούν οι "άντρες" της πλάκας! Μη τους φοβάστε σας λέω, το παλληκάρι θα ζήσει και όλα αυτά τα αρχ*δια θα πάνε στη φυλακή και αφού τους αρέσουν τα κόλπα... εκεί θα το χαρούν», έγραψε ο επιχειρηματίας.
Απευθυνόμενους προς τους γονείς του Βαγγέλη, η υπόθεση του οποίου συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο για 21η ημέρα, ο Γιώργος Λύρας κατέληξε: «κάτι για τους γονείς που δεν με έχουν ανάγκη να τους το πω εγω. Ψάξτε το παιδί σας, γαμ*στε τους όλους, βασανίστε τους, σκίστε τους... Μετά, πάρτε αγκαλιά το αγόρι σας και όποιος το ξαναπειράξει στο Σύνταγμα και κρέμασμα»!star   ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ