RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΛΕΜΕΣΟΣ 2015: Η ΚΑΥΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ - ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΟΙ... ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Με τη μεγαλύτερη παρέλαση αρμάτων αλλά και τον αποψινό υπαίθριο χορό κορυφώνονται στη Λεμεσό οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις, με την πόλη του γλεντιού υποδέχεται και φέτος χιλιάδες συμμετέχοντες.


Με τη συμμετοχή 120 αρμάτων και ομάδων πραγματοποιείται στη μία μετά το μεσημέρι η μεγάλη παρέλαση, η οποία αρχίζει από τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και θα φθάσει μέχρι τα φώτα Συμιλλίδη.
Και τα 120 άρματα κατάφεραν πραγματικά να μαγέψουν τους χιλιάδες επισκέπτες, ενώ οι Μέλισσες κατάφεραν να... κεντρίσουν το ενδιαφέρον με την επώνυμη παρέα και το κέφι.
Τρέλα πούλησαν και οι ESKIMOS σε μία από τις πιο εντυπωσιακές και μεγαλύτερες παρελάσεις αρμάτων και θετικής ενέργειας στη Λεμεσό.   
Εντωμεταξύ μια καυτή παρουσία φέτος έκλεψε την παράσταση της παρέλασης. Θα μπορούσε να ήταν και η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού. 
Πάντως, δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που εξέφρασαν παράπονα αφου στην μεγάλη αυτή παρέλαση, πολλά ήταν τα μικρά που έκαναν την εμφάνιση τους στα άρματα και στα γκρουπ: Δεν γίνεται στην παιδική παρέλαση να βλέψεις μεγάλους και στη μεγάλη να... είναι γεμάτη με παιδιά.. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ