Οι αγορές της Μέσης Ανατολής είναι ιδανικές για κατασκευαστές premium αυτοκινήτων όπως η BMW, καθώς ένα μεγάλο κομμάτι του καταναλωτικού κοινού διαθέτει τα χρήματα και τη… φιλοδοξία να τα αποκτήσει.
Πριν λίγες ημέρες, ο επίσημος εισαγωγέας της γερμανικής εταιρείας στη Σαουδική Αραβία, η Mohamad Yousuf Naghi Motors, παρουσίασε τη νέα Χ6, το μεγάλο coupe SUV. Κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση ήταν ένας Έλληνας: ο κ. Σταύρος Παρασκευαϊδης, Γενικός Διευθυντής της εισαγωγικής εταιρείας του Ομίλου BMW.
Με πολυετή εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο κ. Παρασκευαϊδης έχει περάσει και από την κορυφαία θέση στην “Mercedes-Benz Ελλάς”, από την οποία αποχώρησε το 2012, διαδεχόμενος από τον κ. Γιάννη Καλλίγερο. «Η νέα BMW X6 αντιπροσωπεύει ό,τι καλύτερο στην κατηγορία των Sports Activity Coupe. Με δεδομένη την τεράστια επιτυχία της προηγούμενης γενιάς στη Σαουδική Αραβία, είμαστε πεπεισμένοι ότι το νέο μοντέλο θα ανεβάσει και άλλο τη θέση της BMW στο Βασίλειο», δήλωσε ο κ. Παρασκευαϊδης.
Η συνεργασία του BMW Group με τη Mohamed Yousuf Naghi Motors μετρά από το 1990. Πέρα από τα αυτοκίνητα της βαυαρικής μάρκας, η εταιρεία εισάγει και διανέμει και τα μοντέλα της Rolls-Royce, τα οποία επίσης λατρεύουν οι Άραβες.newsauto ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ


