RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΔΡΙΚΗ ΜΟΔΑ 2014 - 2015 - ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ... IN

Η παρουσίαση της αντρικής μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2014 2015 επιβάλει σκούρες, μουντές αποχρώσεις με το γκρι, το μπλε σκούρο και το μοβ να κυριαρχούν . 

H επιστροφή στην δεκαετία του 40 και οι σκούρες αποχρώσεις θα μαγνητίσουν τα βλέμματα του ωραίου φύλου. Οι γραμμές των ρούχων κλασικές. Τα παπούτσια oxfords  επανήλθαν και φέτος συνδυάζονται ακόμη και με τζιν. Πουλόβερ, φούτερ αλλά και αθλητικές λεπτομέρειες όπως το λάστιχο στα παντελόνια.

    Εκκεντρικά look  όπως τα δερμάτινα παντελόνια και τα γούνινα παλτό.



Σκούρο γκρι - το απόλυτο must της φετινής σεζον! Σκούρα, γκρι πουκάμισα, σακάκια και πουλόβερ θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας. Είτε για το γραφείο , είτε για μια  βόλτα το γκρι συνδυάζεται άψογα με καφέ ή βαθύ κόκκινες αποχρώσεις. Safe επιλογή το λευκό πουκάμισο!

Ζιβάγκο -  και όμως τα ζιβάγκο έχουν επιστρέψει και πρωταγωνιστούν στις βιτρίνες των καταστημάτων. Βαμβακερό , κασμιρένιο η από μαλλί μερινός*  το ζιβάγκο δίνει ένα σοφιστικέ look στο ντύσιμο μας είτε το φοράς με  κουστούμι ή το παλτό είτε με ένα δερμάτινο jacket !

Μαύρο κουστούμι (το μαύρο είναι πάντοτε στην μόδα) -  Ένα μαύρο κουστούμι πρέπει να υπάρχει σε κάθε αντρική ντουλάπα. Χαρακτηριστικό στοιχειό φέτος είναι το casual chic, οι στενές γραμμές και οι λεπτές ρίγες. Το είδαμε στους Dolce & Gabbana  οι οποίοι το  παρουσίασαν ως την απόλυτη πρόταση για τα επαγγελματικά meetings!

Καμηλό και μαύρο παλτό  - Τα παλτό είναι το βασικό αξεσουάρ του αντρικού ντυσίματος για το χειμώνα. Φέτος, το καμηλό θεωρείται απαραίτητο για έναν άντρα με άποψη στο ντύσιμο.  Βέβαια το μαύρο παραμένει η ασφαλής επιλογή για όσους δεν ακολουθούν πιστά τις τάσεις της φετινής μόδας. Προσοχή στο μέγεθος: από τη μια είναι απαραίτητο να έχει περιθώριο καθώς από μέσα θα φοράς σακάκι, από την άλλη δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο. Κασμιρένιο ή μάλλινο όποιο και να επιλέξεις, θα κάνει την δουλειά του!!

Γούνα - στο πέτο του σακακιού ή στο τζάκετ,  ως επένδυση σε ζακέτες και σε γούνινο παλτό, η τάση αυτή παίζει αρκετά.

Τι παρουσίασαν φέτος οι Dolce Gabbana

Βελούδο - το μάλλινο μπορεί να είναι μια κλασική και ασφαλής επιλογή, το βελούδο όμως είναι άκρως σεξουαλικό και ιδιαίτερο. Θα το βρεις σε σακάκια ή κουστούμια. Όσοι δεν το είχατε τολμήσει στο παρελθόν, φέτος είναι η ευκαιρία σας.

Μπλε & μπορντό - Το μπλε θεωρείται το αγαπημένο χρώμα των αντρών. Μπλε ελεκτρικ, navy ή το μπλε του κοβαλτίου θα το δεις σε καπαρντίνες, τζάκετ και μπλουζάκια. Μας αρέσει γιατί  δίνει χρώμα στις εμφανίσεις σας.

Αυτό όμως που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν το βαθύ μπορντό. Το είδαμε στη συλλογή Alexander McQueen και Prada. Θεωρείται το χρώμα για φέτος το χειμώνα και μπορείς να το τολμήσεις είτε σε σύνολα είτε σε λεπτομέρειες!



Το καρό σε σακάκια, σε παλτό και σε πουκάμισα. Μπορείτε να υιοθετήσετε την πιο κλασική του εκδοχή (κόκκινο) αλλά και πιο απαλές αποχρώσεις με βάση το μπλε και το καφέ.

Denim - το τζιν δεν φεύγει ποτέ από την μόδα! Φορέστε άφοβα παντελόνι, πουκάμισο και σακάκι τζιν ! Φέτος το χρώμα γίνεται λίγο πιο ανοιχτό, τα σκισίματα και οι μεγάλες τσέπες κάνουν την επανεμφάνιση τους ενώ το κόψιμο είναι ελαφρώς πιο φαρδύ.

Πορτοκαλί  -  Άλλο ένα χρώμα που θεωρείται το πολυ μεγάλο trend! Σακάκια, παντελόνια, μπλούζες και αξεσουάρ σε πορτοκαλί χρώμα κάνουν την εμφάνιση τους.

Μποτάκια - τα παπούτσια θεωρούνται  σημαντικό στοιχείο σε μια εμφάνιση, σε συνάρτηση με το στυλ και την άνεση. Τα αγαπημένα ορειβατικά μποτάκια εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο. Συνδυάστε τα με τζιν, σκούφους και μπουφάν με γούνινες λεπτομέρειες και κουκούλα.


 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ