ΚΡΙΟΣ Θα πρέπει λίγο να κοιτάξετε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους , και κυρίως στα άτομα του επαγγελματικού σας χώρου.
ΤΑΥΡΟΣ Δώστε προσοχή στο ταίρι σας και προσπαθήστε να είστε λίγο πιο γλυκοί. Μην αφήνετε το πείσμα να σας τρώει. Δεν θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα.
ΔΙΔΥΜΟΙ Ζείτε έντονες οικογενειακές στιγμές. , αλλά προσοχή μην απομακρυνθείτε πολύ από τη σχέση σας. Δεν φταίει το ταίρι σας για το ότι είστε μαμάκηδες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ Να είστε κάπως επιφυλακτικοί με τους γύρω σας. Μην παραδίδετε από εκφοβισμό κάποιου , τα όπλα.
ΛΕΩΝ Στον σεξουαλικό σας τομέα είστε αρκετά καλά αλλά καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα να πρωτοτυπήσετε. Κάντε κάτι διεγερτικό που θα θαμπώσει τον την σύντροφό σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αυξήστε τις πωλήσεις ή τις αγορές σας όσοι ασχολείστε με το χρηματιστήριο. Μία σχέση εξαρτάται και από το σεξ. Είναι και αυτός ένας παράγοντας. Απλά είστε αρκετά δυναμικοί αλλά αυτόν τον μηνα βάλτε όλη σας τη τέχνη.
ΖΥΓΟΣ Βρίσκεστε στο απόλυτο κενό. Προσπαθήστε να πιαστείτε από κάπου αλλά όχι από οπουδήποτε. Γιατί μπορεί να πέσετε ξανά μέσα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Είστε αρκετά διανοητικά άτομα και αυτό σας κάνει πολλές φορές να φαίνεστε δύσκολα εμπιστεύομαι στους άλλους λόγω του άγχους σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ Σας αρέσει το διάβασμα και έτσι παραμελείτε την προσωπική σας ζωή. Βγείτε έξω φλερτάρετε λίγο , θα σας κάνει πολύ καλό
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Να κάνετε μία ανανέωση στη καρταρόμπα σας καθώς επίσης και στον τρόπο που συμπεριφέρεστε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ Σε καμία περίπτωση όμως μην πάτε προς το χειρότερο.Αρχίστε να ασχολήστε στον ελεύθερο χρόνο σας με καλλιτεχνικά πράγματα. Έτσι ίσως να ανακαλύψετε ότι έχετε και άλλα ταλέντα
ΙΧΘΕΙΣ Μην ξεσπάτε στους άλλους για τα δικά σας προβλήματα. Παρόλο που έχετε υπομονή δεν τη χρησιμοποιείτε με αποτέλεσμα να είστε ανενξέλεκτοι.
Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη
Τηλ.: 210 5140963
Κινητό: 6946 507500
Email: semipap@otenet.gr http://semiramisisis.wordpress.com/ Διαδικτυακό Κανάλι: http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra
